Annabelle Narodziny zła

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Zetsu

Zetsu

New member
Annabelle powraca! Kilka lat po tragicznej śmierci córeczki lalkarz i jego żona przyjmują pod swój dach zakonnicę i dziewczynki z sierocińca, które niedługo potem staną się celem opętanego dzieła rąk lalkarza - Annabelle.
Dopiero co wróciłem z kina. Kompletny misz masz. Chociaż było miło zobaczyć jedną zapadającą w pamięć postać z któreś części filmu Obecność, choć na ułamek sekundy.

Łapcie trailer i zapraszam do dyskusji

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Byłem na maratonie w kinie
Wszystkie części leciały od 1 Obecności po właśnie Ten film
I szczerze prawie zasypiałem na końcu (Przez brak snu,nie przez film)
Dla tego musze oglądnąć jeszcze raz tylko nie już w kinie a w domu jak będzie na internetach.

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

Godzinę temu wróciłam z kina. Fanką horrorów nie jestem, nigdy do końca nie obejrzałam żadnego horroru, zawsze urywałam w połowie. Na film wyciągnęły mnie koleżanki i szczerze mówiąc zawiodłam się.
Oczekiwałam, że przez połowę seansu będę piszczeć ze strachu i zakrywać oczy. Strasznie było tylko na początku, później zaczęło się robić bardzo schematycznie. Zaczęłam przewidywać co bohaterowie zrobią i co się za chwilę stanie. Nie wciągnęła mnie fabuła, a ‘‘tragiczny wypadek’’, który spotkał kochaną córkę lalkarza to totalna kpina
Nie widziałam pierwszej części i nie chcę zobaczyć.

Ostatnia edycja:
Top Bottom