Ansatsu Kyoushitsu (Assassination Classroom)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Pewnego dnia naturalny satelita ziemi eksplodował pozostawiając po sobie resztki w kształcie półksiężyca. Stworzenie, które przypisuje sobie dokonanie tego czynu zarzeka się także, że w marcu przyszłego roku to samo spotka Ziemię. Posiada ono moce przerastające ludzkie możliwości, przez co żadna potęga militarna świata nie ma z nim szans. Jednakże z jakiegoś powodu w międzyczasie obcy postanawia podjąć pracę jako nauczyciel w najgorszej klasie Gimnazjum Kunugigaoka.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Oglądam! :D Jak na razie u mnie ma 9/10 :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Pierwsza seria zakończona, anime oglądało się bardzo przyjemnie. Teraz będzie pora pewnie, w oczekiwaniu na drugi sezon, zabrać się za mangę o tym samym tytule :)

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
To jedno z tych anime, po skończeniu którego nie miałam co ze sobą zrobić. A gdy się za nie zabierałam nie sądziłam, że aż tak mi się spodoba. Nawet sama chciałabym mieć takiego nauczyciela (ale niekoniecznie z mackami i chcącego zniszczyć świat xD). Nie mogę się doczekać drugiego sezonu. Oby był już w styczniu.

Ostatnia edycja:
Top Bottom