Ansatsu Kyoushitsu drugi sezon

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Pewnego dnia naturalny satelita ziemi eksplodował pozostawiając po sobie resztki w kształcie półksiężyca. Stworzenie, które przypisuje sobie dokonanie tego czynu zarzeka się także, że w marcu przyszłego roku to samo spotka Ziemię. Posiada ono moce przerastające ludzkie możliwości, przez co żadna potęga militarna świata nie ma z nim szans. Jednakże z jakiegoś powodu w międzyczasie obcy postanawia podjąć pracę jako nauczyciel w najgorszej klasie Gimnazjum Kunugigaoka.
Drugi sezon już w sezonie zimowym. Nie ukrywam, że z niecierpliwością czekam na kontynuację.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Również bardzo polubiłem to anime. Z chęcią obejrzę kolejny sezon.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ja też, ja też! Ale nie chcę, żeby zabijali Senseia >.<

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nikt chyba normalny nie chce by go zabijali. Fajna postac.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ale jak rozwali Ziemię, to już nie będzie tak fajnie. No bo Nagisę też lubię i nie chcę, żeby przez to ginął. A może mu się jeszcze odwidzi albo powie, że żartował? :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Senseia zrobili jako w sumie pozytywna postac. Nie sadze by chcial krzywdzic swoich uczniow. Z pewnoscia jakos to zrobia, mam tylko nadzieje, ze znosnie.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Pierwszy sezon skończył się na wakacjach, czyli do marca jeszcze trochę. Może będzie nawet trzeci sezon :D A przez to, że nie ma się pojęcia, jaka będzie końcówka, jeszcze bardziej chce się oglądać ^^

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Moze byc bardzo mocno zaskakujaca jak znam zycie. W sumie dobrze, ze sie z tym nie spiesza. Bardzo dobrze sie to oglada.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
A nie sądzicie, że może być tak, iż zniszczył on kawałek Księżyca i zagroził zniszczeniem Ziemi tylko po to, aby dostać tę posadę nauczyciela? Bo w innym przypadku kto o normalnych zmysłach zatrudniłby kosmitę jako nauczyciela i akurat w tej konkretnej szkole. A on chciał tam uczyć, gdyż komuś obiecał.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Wiem, że sam chciał tam uczyć. I powiedział, że tylko jego uczniowie mogą próbować go zabić. W dodatku nie pozwala nikomu zrobić im krzywdy. Widać, że mu na nich jednak zależy, więc na prawdę nie sądzę, by skończyło się zniszczeniem Ziemi czy śmiercią Senseia.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tez jest taka mozliwosc. Ten watek z tyni obiecankami nie zostal specjalnie poruszony. Tak naprawde to nie do konca wiadomo co sie tam zdarzylo. Coz zobaczymy…

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
“I powiedział, że tylko jego uczniowie mogą próbować go zabić.” - nie przypominam sobie, żeby tak mówił. Wszyscy mogą w dalszym ciągu próbować go zabić z tego co pamiętam.

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Właśnie pamiętam, że nie wszyscy. W końcu specjalnie dodawali zabójców do klasy jako uczniów, żeby się go pozbyli.

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Bo chcieli zrobić to po cichu, choć im nie wychodziło. A dowodem na to, że wszyscy próbowali go dalej zabić, choć nie było to łatwe, niech będzie ten screen:

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Ach, no faktycznie. Mimo to, dodawanie zabójców jako uczniów w takim razie byłoby bez sensu… mogli po prostu przyjść do tamtej szkoły, nie trzeba było się podszywać. Musze sobie początek jeszcze raz obejrzeć, by zobaczyć, jak to było :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie tak latwo zabic senseia. Poczekamy co nam przybiesie kolejny sezon. Ja reuploadu pierwszego juz robil nie bede. Zastanawia mnie czy 2 bedzie ostatni. Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
B

Barume

A ja tam bym chciał by zabili senseia i to jeszcze przed spełnieniem przez niego “obietnicy”.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Czemu chcesz jego smierci ?

Ostatnia edycja:
B

Barume

Bo lubię bad endy, a jego śmierć byłaby bad endem. W happy endzie by przeżył i znów stał się człowiekiem.

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Jest też opcja że po prostu zostawią otwarte zakończenie ale to by było chamskie xD Pierwszy sezon fajnie się oglądało więc i na drugi zerknę :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom