L
link12pl
Poszukuję aplikację na androida do oglądania anime w wersji PL. Jeżeli znacie jakieś fajne aplikacje to podzielcie się tą informacją ;-)
Ostatnia edycja:
Działa jedynie jeśli masz ją na telu i nie kasowałeś danych apki, inaczej masz pusto ;PJest apka anime shindena
Apka od AO ma być, ale tylko do radia.Naruto120:![]()
Działa jedynie jeśli masz ją na telu i nie kasowałeś danych apki, inaczej masz pusto ;PJest apka anime shindena
Coś gdzieś kiedyś przeczytałem że ma być apka od AO, a na dany moment zostaje tylko oglądanie poprzez wtyczkę i np. google player xD
Ale byly plany ze w apce mialy byc newsy, radio i odcinki ;/TroLoL:![]()
Apka od AO ma być, ale tylko do radia.Naruto120:![]()
Coś gdzieś kiedyś przeczytałem że ma być apka od AO, a na dany moment zostaje tylko oglądanie poprzez wtyczkę i np. google player xD
Da się w tym jakoś ustawiać jakość odcinka który chcę obejrzeć?Co strona to apka śmiech xbmc styknie. Apka od radia, mogę ci taką w minutę zrobić żaden problem plus podpiecie tytułu do wyszukiwania google heh
Jak teraz zainstalujesz to już nie działa ;/Tutaj macie apke shindena ja z niej korzystam i instaluje na kazdym urzadzeniu i działa http://hostuje.net/file.php?id=d9032ef9987034754e399d414b386865
Net mi to ogarnia bez problemów ale mowie że telefon ogarnia bez przycinek max 480p xDNie narzekaj xbmc sprawdza się idealnie net na 720p to teraz mniej niż minimum