Arche Age START

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
H

Holy_Master

Za równe 40min ruszają euro serwery. Tak więc, ja wybieram… o ile to prawda że dojdzie 1 nowy przy starcie Melisara. Jeśli jednak nie będzie go na liście zapraszam na Kyprosa :)
Mój nick Royalowy, tak więc pisać i tworzymy jaką gildię czy coś. Czekałem na tę grę od dawien dawna, więc planuje długo w niej posiedzieć. Normalnie pykał bym w swojego FFXIV, jednak ostatnio cienko u mnie z kasą.

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Raz mi wyskoczyło tylko play… gra odpaliła… i bum pulpit… niby przesunięte właśnie na 20:00.

Ostatnia edycja:
T

Tsu

No i potem kolejka bo każdy będzie chciał się zalogować…

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
NIe żeby coś ale ja już nie ogarniam gdzie mam ściągnąć tą gre a poza tym na oficjalnej stronie tej gdy nie moge się zalogować cały czas mimo że już xx razy zmieniałem hasło bo cały czas pisało że złe hasło lub email wpisuje…agrrr >.<

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Miejsce w kolejce 3k. Czas czekania mniej niż godzinę. Zajebiście -.-

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Ja dopiero będę ściągał -_-
więc nie marudzić. A jak w ogóle ta
gierka? Ktoś już grał??

Ostatnia edycja:
H

Holy_Master

Ogólnie jest to jeden z lepszych dostępnych tytułów FTP. Duże swobody, domki, statki itp. Dość wyjątkowy tytuł.

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Ja grałem już dawno w bete ruską polecam miły gameplay, sterowanie spoko i swoboda działania :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
No to jakoś będziemy mogli się wszyscy razem zgrać i w tej grze, wtedy z góry mówię że będę albo Yankesss albo Nekrin, zależy czy Nekrin będzie zajęty ;p
A i też zobaczyłem że nasze forum ma własny kanał na youtube i by można go tak jakoś reaktywować z tą grą na przykład, czy może na ten temat to inny wątek stworzyć?

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
@“Yankesss” wbij na ts’a to nawet zaraz możemy zagrać :p

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

pograłbym, ale nie wiem kiedy miałbym znaleźć na to czas, jakbyśmy grali pare godzinek weekendami to nawet nawet, moglbym tez nagrac i wrzucic na yt, ale skoro chcecie maniaczyc, to dla mnie raczej nie ma miejsca :(

Ostatnia edycja:
H

Haruki

To graj w swoim własnym zakresie, przecież możesz pograć z kimś z forum kto stworzy druga i grając tak żeby mieć podobny lvl do Twojego.

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

Czy ja wiem, aż tak napalony nie jestem.

Ostatnia edycja:
T

Tsu

Ja gram na Dahucie czy jakoś tak.

Tzn. jak mi kolejka minie xD

Ostatnia edycja:
R

Roirraw

alt
okatawo:
W tej grze nie jest ważny lvl
A co jest ważne?

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Masę innych skilli ^^ to jak w sao możesz zostać kowale z max lvl kowalstwa ale ogólny lvl będzie kulał za to będziesz najbogatszy i założysz wioskę i tak dalej :D

Ostatnia edycja:
Top Bottom