Arleni - Arisu~!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
A

Arleni

Imię: Alicja
Lat: prawie 16 latek :p
Ulubione anime:

Bleach, Hellsing, Vampire Knight, Togainu no Chi, Black Blood Brothers
Ulubiony gatunek muzyczny: chyba rock i pop…
Zainteresowania: anime, liteterura fantastyczna, wampirki (cóż…) i pisanie własnych historyjek

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: trafiłam przez przypadek… na wersję beta :) Pamiętam jeszcze PBFa Beta xD

Arisu~

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witam serdecznie ponownie na cudownym łonie naszego odnowionego teraz forum. Czuj się jak u siebie ;)
Pytanko: Ulubione zespoły rockowe?
Który rocznik?
W jakim miesiącu się urodziłaś?
Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
K

Kocu

Witam Cie na forum :)
Od kiedy sie interesujesz anime i fantasy?

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Jakiego gatunku muzyki słuchasz?

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
SAAAAACHI!!!

Gdzieś ty niby była przez… rok…? -.-

Witaj znów ;*

Ostatnia edycja:
L

ladydemolatron

New member
Witam na forum koleżankę :)

Ostatnia edycja:
A

Arleni

Ulubione zespoły rockowe?- The Vampire Lestat (z filmu Queen of the Damned) i Tom Cruise z Rock of Ages. To nie zespoły, ale głównie tego rockowego słucham :)
Który rocznik?- 1998 r
W jakim miesiącu się urodziłaś?- 10 lipiec- dodam nawet dzień ;3
Skąd jesteś?- ze Śląska, pozwólcie, że więcej nie powiem
Od kiedy sie interesujesz anime i fantasy?- fantasy od zawsze, anime i manga od chyba trzech lat
Oglądasz jakieś amerykańskie seriale o wampirach?- nie mam pojęcia które to amerykańskie, ale obejrzałam pierwszy sezon Draculi i kilka odcinków Pamiętników Wampirów (planuje kontynuować)
Jakiego gatunku muzyki słuchasz?- nie mam pojęcia, nie rozróżniam. Rock i pop, tak mi się wydaje, soundtracki z anime i czasami filmów, oraz ON/OFF
Pozdrawiam tych co mnie znają sprzed roku~

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Sprawdziłem i już wiem czemu nie chcesz miasta podawać xD

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Wow witaj powstałaś z martwych arisu~ jak tam ci się żyje ?;p zapraszam na chat

Ostatnia edycja:
A

Arleni

Nie, Golter, nie wstydzę się miasta xD Jeszcze czego… to po prostu jest internet, wole danych nie podawać (powiedziala podając ci facebooka…)

Ostatnia edycja:
R

Raizer

New member
Yooo Arisu, kopę lat. Pamiętasz mnie jeszcze :D?

Ostatnia edycja:
A

Arleni

Tak, owszem, właśnie wrzeszczałam do ciebie na czacie xD capslockiem xD

Ostatnia edycja:
O

Okashin

Witaj jestem Okashin możesz mi mówić Shin lub Okash albo jak ci się podoba ;)

Ostatnia edycja:
A

Arleni

Zamist Okash byłoby Oka, ale Oka to okatawo, więc zostajesz Shin ^_^ Okej? xD Ja niestety nie mam skrótu nicku, ale można mnie zwać Sachi albo Arisu. Tak jak za starych dobrych czasów ;3

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Hejo, jam jest Azazel-sensei ;)
Co do wampirów to widziałaś pewnie serię filmów Underworld, moje pytanko, która wizja wampirów Ci się najbardziej podoba? Które ich przedstawnienie?
Jakieś ulubione postacie z anime?
Znasz może Rosario + Vampire?

Ostatnia edycja:
A

Arleni

Rosario + vampire to pocałunki, a nie ugryzienia, obejrząłam kilka odcinków i zaniechałam…
najbardziej mi się podobają wampiry w Kronikach Wampirów (Wywiad z Wampirem i tak dalej), bo tam wszystko jest BARDZO dokłądnie ustalone i przemyślane. (polecam gorąco, jestem na 8 tomie na 10 i jeszcze 11 ma wyjść :D )
Piękna seria . I piekne postacie <3
Ale Undreworld nie był zły, aczkolwiek półwampir półwilkołak nie wyglądał ładnie i go nie lubiłam xD
Ulubione postacie…
Alucard, Urahara Kisuke, gdzieś miałam ich wszystkich pospisywanych, nagle tak na zawołanie nie umiem nic powiedzieć ._. Na pewno gdy powiesz ulubione postacie to Alucard mi przed oczami się pojawia xD
I jeszcze Kaien Cross z Vampire Knight.
I Jirou z Black Blood Brothers.
Vash the Stampede z Triguna.
Tak, gdybym miała wymieniać to sporo ich by było ;)

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Jak na złość nie oglądałem żadnego anime z wymienionymi postaciami, chociaż Hellsinga zamierzam obejrzeć.
O ile dobrze pamiętam to Strike the Blood też jest o wampirach, a niedługo chciałbym się za niego wziąć.
Mi też się poł-wampir pół-wikołak w Underworld nie podobał, ale całą resza była fajna, ten wątek z DNA, a Bunt Lykanów, najlepszy wg mnie film.

Ostatnia edycja:
A

Arleni

Ach, Strike the Blood xD Obejrzałam bodajże szesć odcinków… dziwne ale fajne :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom