Arma II:DayZ Mod

• Autor wątku PhariosShaphire
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

PhariosShaphire

New member
Nigdzie nie widzę na forum to zakładam. Jak ktoś ma dostęp do Army II i Army II Operation Arrowhead to serdecznie zapraszam do zagrania w modyfikację DayZ, jest to znacznie lepsze niż gra DayZ Standalone.
I… Ogólnie się smutam bo chciałbym pograć a nie mam z kim :<
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Na DayZ jeszcze ktoś wgl gra? sam z siebie mod fajny ale podobno dość martwy.

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Niby są jeszcze jakieś serwery…
Na pewno coś się znajdzie. Póki co to plątam się po internecie szukając sobie serwera, znalazłem coś z Vanilla DayZ, zacznę niedługo szukać z Epochem
DayZLauncher ułatwia życie.

Ostatnia edycja:
U

uschly

oj najwyższy czas, by ta modyfikacja przeszła w stan spoczynku. może i “SA” jest ciągłą alfo-betą, lecz w przeciwieństwie do tytułowego rozszerzenia, ma przyszłość oraz konkretne zaplecze.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Nie zgadzam się Dayz to naprawdę bardzo fajny mod szkoda jakby ludzie przestali się nim zachwycać

Ostatnia edycja:
U

uschly

tymczasem, jest to logicznie rzecz biorąc jedyne wyjście. prędzej czy później ‘SA’ będzie stanowić produkt bogatszy, a i środowisko postara się o nowe mapy. modyfikacja stoi w miejscu ze swoimi problemami, ograniczeniami. pragnę podkreślić, że nie określam jej w żaden nader negatywny sposób. zwracam jedynie uwagę, iż jej czas dobiega końca.

Ostatnia edycja:
Top Bottom