• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

lilpeep

Warto zacząć oglądać Avatara? Zawsze wydawało mi się, że to typowy shounen albo bajka nawet dla dzieci puszczana na foxie XD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Ja się poddałem po 5 minutach. Nie zainteresowało mnie to.

Ostatnia edycja:
L

lilpeep

Zetsubou Billy:
Ja się poddałem po 5 minutach. Nie zainteresowało mnie to.
Dzięki za opinię :) Jest ktoś kto obejrzał więcej niż jeden odcinek albo całość? Co odrzuca w tym anime jeśli już a co jest w nim super?

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Jak najbardziej polecam!
Sam w sobie avatar nie jest anime, to kreskówka produkcji amerykańskiej.
Co jest super? Różnorodność postaci, skomplikowanie charakterów, kwiecisty i różnorodny świat…
No i narracja skupia się nie tylko na ważnych momentach, ale też relacjach między postaciami.
Pierwszy odcinek może odrzucać, bo się nakręca akcja, ale warto obejrzeć parę przed oceną :)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
A mi się bardzo podobało xD Obejrzałam całość i nie wiem, no się wciągam. Może nie jest to bajka wysokich lotów…ale to co odrzuca to taki trochę dziecinny(?) humor ( choć jest to i czasem na plus xD ), to co fajne to też to, że są świetni bohaterowie ^.^ Fajne walki… choć nie ma ich dużo i żadnych krwawych czy zbyt “brutalnych” scen raczej tam nie znajdziesz :p Minusem jest zbyt mało rozwinięte poszczególne wątki. Uwielbiam zwierzątka jakie tam są, wszystkie są świetne i ładne i no uwielbiam. Ogólnie to polecam…ii też * Aanga :p A! I jest świetny początek…nie wiem, ale wykułam sobie go na pamięć >.<

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Obejrzałem całość, a niektóre odcinki nawet po kilka razy :D Z Tanem i Armilą zgadzam się w 100%. Jedynym minusem całej serii jest to że target wiekowy to chyba 8-12 lat.

PS: Jeśli obejrzysz to nie polecam zabierania się za 2 część czyli legendę korry :V

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Nawet spoko się oglądało. Da się oglądać :)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Walić target, każdy stary człowiek ma w sobie dzieciaka zastanawiającego się, co się do cholery stało.
Target jest dobry dla każdego :p

Ostatnia edycja:
B

Barume

Awatar legenda aanga spoko bajka tak jak legenda korry. Targety bardzo często są dość mylące. Pacz filmy disneya, niby dla dzieci, ale to dorosły wychwyci w nich wiele nawiązań dal typowo dorosłego widza.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Mi się Avatar legenda aanga bardzo podobało, wkręciłem się nieźle oglądając to i pochłonąłem dosyć szybko, chociaż czasu już trochę od tego minęło. Legendy Korry niestety nie widziałem

Ostatnia edycja:
Z

zanik

New member
avatar legenda aanga to jedna z najlepszych kreskówek obejrzałem chyba z 5 razy całość ale jeżeli chodzi o korre to nieda rady tego 2 raz oglądać

LadyWi

LadyWi

New member
Taaaak! Avatar: Legenda Aanga jest nie do podrobienia! ❤️ Według mnie nie ma niczego, do czego można by się przyczepić w tym show… chyba że jedynie do tego, że się kończy. :cry:

Za to jeśli chodzi o Legendę Korry… 1 sezon - solidne OK. 2 - cudo! 😍 3 - meh, ale miał swoje “momenty” 4 - patrz 3, w rozkładzie początek meh, środek okay-ish, potem meh. 😅

Zostały mi jeszcze z 2-3 odcinki ostatniego sezonu ale no eh, meh… Kiedyś.

Top Bottom