Ave Lust

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
LustVanGoth

LustVanGoth

New member
Z tej strony Lust trafilem przypadkiem na to forum spodobaly mi sie kolory wiec postanowilem zrobic konto :) mam 30 lat dalej jestem dziecinny wiec spokojnie nie mam zamiaru wam mowic ze najpierw nauka potem anime wrecz zachecam by robic odwrotnie. Slucham prawie wszystkiego bez Polskiej twórczości. Z Anime przestalem ogladac echi i haremy zaczely mnie irytowac skupilem sie na tych seriach co potrafią mnie zaskoczyć.

Zachecam do dodawania do listy - https://myanimelist.net/profile/LustVanGoth

Tez zachecam do ogladania ze mna anime na twitchu jezeli ktos zna angielski (polskie napisy sa malo dokladne)

Obyscie ze mna wytrzymali ;P

okatawo

okatawo

Member
Witaj, tak z ciekawości Twitch nie przywala się o prawa autorskie? 😃

KawaiiShinigami

KawaiiShinigami

Donator
Członek ekipy
witamy, wpadaj na nas czat i miło spędzaj czas z nami.
Lubisz fantasy ?
czytasz nowelki?

Rota

Rota

Active member
Witaj!
Widzę, że oglądasz Kakegurui, więc już Cię lubię : D

FUSQU

FUSQU

Active member
Ecchi* ;p

Cześć,zapraszam na czat i miłej zabawy na naszym forum :>

LustVanGoth

LustVanGoth

New member
Jezeli wiesz jak streamowac by to obejsc to nie :D zreszta oni maja w dupie tych z dolnej listy. Nowelek nie czytam, chyba tylko colaymora przeczytalem bo zakonczenie mnie wnerwilo w anime :D

Ostatnia edycja:
Rota

Rota

Active member
No to cóż…Nie byłabym sobą gdybym nie spytała- jak Ci na imię?skąd jesteś? I jakie masz fetysze XDD

LustVanGoth

LustVanGoth

New member
Piotr, Warszawa a fetysze to chyba gotyckie suknie ;P

Rota

Rota

Active member
No proszę 🤔 W takim razie zapraszam na Castle Party w Bolkowie,tam ich sporo :D

LustVanGoth

LustVanGoth

New member
Bylem pare razy to chyba jedyna impreza na ktorej bywam :D planuje do japoni jeszcze pojechac na koncert hatsune miku

Rota

Rota

Active member
Ja też bywam :D W tym roku nie jadę,bo zespoły nie bardzo mi pasują,ale rok temu byłam i za rok na pewno również pojadę :)
Ja w ogóle mam plany,żeby pojechać do Japonii,to moje marzenie,ale nie wiem kiedy się spełni 🙂

Top Bottom