B Gata H Kei

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kocu

Główna bohaterka tego anime - Yamada. Dziewczę to obrało sobie za cel odbycie stu stosunków seksualnych z różnymi partnerami, lecz uznało, że ten pierwszy raz musi być z podobnie niedoświadczonym jak ona chłopakiem, aby uniknąć kompromitacji?
Czy uda się jej zaliczyć tylu chłopaków? Zobaczcie sami :)
Oglądając to śmiałem się w niebo głosy. Fajna seria na poprawę chumoru i mile spędzony czas.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Najbardziej zboczona bohaterka ecchi jaką oglądałam. Anime śmieszne,ale podejście główne bohaterki jest okropne lecz polecam 7/10

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
To anime można jedynie zapisać do listy “jak bardzo trzeba być chorym,żeby lubić to anime” ;x jak dla mnie to anime z moim dobrym humorem zasługuje na 5/10. Strasznie głupie,główna bohaterka to nimfomanka. Nie przepadam za takimi “lekkimi”(nie wiem jak inaczej ująć" animcami. Słabe i tyle ;p

Ostatnia edycja:
S

system

E to… To nie wiem co Ty oglądałaś Maru. Bo na pewno nie to anime.

Proponuję też, zapoznać się ze znaczeniami słów, które używasz. Nie pierwszy raz zresztą.

Maru

Maru

New member
Sory ninja,ale ja nie lubie takich animców. Wymagam czegoś lepszego. Komedie to nie mój styl :x. Jestem dość wymagającą fanką.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Ja muszę zgodzić się z Maru,mimo że poleciłam to sądzę że jest na serio anime dość dziwne i zboczony charakter głównej bohaterki od razu mnie odrzucił

Ostatnia edycja:
Top Bottom