Babskie pogaduchy.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

Nimarus

New member
Wieszzz… Jest takie powiedzenie, jeżeli je dobrze pamiętam “jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one”. I jak dla mnie one tu idealnie pasuje xd.

A rodzinaaa to powiem ci “kochana” cieżka sprawa xD… nie wybiera się jej, tylko można zaakceptować i nauczyć się z nią żyć xD…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Yona, cieszy mnie to, ze nie wrzucasz wszystkich do jednego wora :). Niestety tak bywa, ze kobiety cierpia przezfacetow, faceci natomiast przez kobiety. Rowniez mialem swoje malo przyjemne przygody w tym zakresie.

Btw, pozostaje miec nadzieje, ze poznamy jakies “normalne” drugie polowki ;)

Sorki za brak pl znakow, pisze z telefonu :)

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Bysters,Ja też mam nadzieje że Znajdziemy nasze “normalne” dwie połówki.

Ostatnia edycja:
E

emilda

New member
Szukam inspiracji na prezent dla przyjaciółki. Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Zaprosiła mnie na przyjęcie urodzinowe w grupie osób które nie znam i mam dylemat co jej kupić. Zawsze obchodziła bez imprezy i teraz chciałbym coś fajnego jej kupić.
Zainteresowania: gotowanie, pieczenie, bieganie.
Do tej pory dostała ode mnie: kolczyki, wieczną róże, kosmetyki + kosmetyczkę.

Taika

Taika

Well-known member
Jakieś pomysły na wygodne buty na lato? Pytam się bo zastanawiam się co sobie kupić nowego na ten sezon :) Myśląąm o jakichś sandałach albo klapkach - musza byc wygodne bo chodzę na długie spacery
Jeżeli ktoś odkryje buty, dzięki którym po przejściu 10km nie będą mi stopy odpadać to osobiście mogę ją nosić na rękach podczas tych spacerów.

Top Bottom