Ben 10

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

Kiicia

New member
http://animowane.pl/img/Ben_10/Ben_10_wallpaper_by_kobi123.jpg

Ben 10 – amerykański serial animowany nadawany przez Cartoon Network. Jego twórcą jest grupa Man of Action.

10-letni Ben Tennyson wraz z kuzynką Gwen i dziadkiem Maxem jadą w lecie na kemping. Podczas niego Ben znajduje Omnitrix – urządzenie podobne do zegarka. Dzięki niemu może się zmieniać w dziesięciu kosmitów: Czterorękiego, Inferno, Zębala, Diamentogłowego, Dzikopyska, Szybciora, Muchę, Szarą Materię, Fantoma i Upgrade’a. Później do zegarka dochodzą nowi kosmici: Kulopłot, Dzikie Pnącze, Upchuck, Klon, Największy i Gała. Omnitrix wchłania też DNA kosmicznego wilkołaka, mumii, Vicktora i Eona. Ben pod postacią kosmitów broni świat przed złem. Jego największym wrogiem jest Vilgax.
Z tego co wiem są jeszcze zrobili kilka innych produkcji tego typu tyle, że w wersji kiedy Ben jest już nastolatkiem :>

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Szału nie ma, ale nawet lubiłem tą bajkę. Rzadko kiedy miałem okazję ją oglądać, bo w kablówce nie miałem Cartoon Network, ale widziałem widziałem dość, by stwierdzić, że jest warta zobaczenia. Ben mnie wkurzał, ale lubiłem jego siostrę. Była trochę mądrzejsza.

Ostatnia edycja:
D

DeathRaven117

Ben 10, z początku nawet lubiłam ów bajkę, ale po czasie zrobiła się nieco monotonna i nudna jak dla mnie.
Dość długo oglądałam, ale tak wyszło, gusta się zmieniły a ja przerzuciłam się na coś innego.
Nie powiem, że serial sam w sobie jest zły. Ma niekiedy fajne odcinki, ale to już za mało. Może dla młodszego widza.
Serdeczne 6/10

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Bajka jak najbardziej na + patrząc na to że moim zdaniem sezon z omnitrixem gdzie ben jest nastolatkiem przebija sezon 1szy wystawiam tej bajce ocene 8/10. Bo fabuła zjadliwa no i postacie da się lubić. Ta ruda ładnie wygląda jako nastolatka <3

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Pamiętam jak miałem z 7 lat i strasznie lubiłem to oglądać ;d

Ostatnia edycja:
T

Turel

Pierwszy sezon nawet fajny, zabawny i pełen akcji. Kolejne jak Ben był nastolatkiem co raz gorsze, a omniverse to już porażka głównie z powodu zmiany rodzaju kreski. Podobały mi się ciągłe kłótnie między Gwen i Benem, szkoda że potem z tego zrezygnowali. :/ Kosmici ciekawie zaprezentowani, pomysłowy wygląd i ogólnie widać przy ich tworzeniu, że twórcy mieli bogatą wyobraźnię. Późniejsze odcinki gorsze, bo bardziej monotonne, tu się zgodzę. Ale pierwszy sezon z Benem jako 10-latkiem fajny i można obejrzeć nawet teraz. Lubiłem, nowszych już nie.

Czołówka bardzo fajna.

Ostatnia edycja:
Top Bottom