Błąd shinden

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

TheTrol199

Mam problem ze stroną shinden.
Ostatnio jak próbuje dodać jakieś anime do oglądam to mi odskakuje strona w górę i nie włącza opcji dodaj.
Prosił bym o pomoc.
Ja zapisuje na shinden bo nie używam myanimelist.
I piszę to tu bo nie wiem w jakim wątku to umieścić.

Ostatnia edycja:
S

system

Może lepiej napisz u nich, bądź do ich pomocy technicznej? lol

T

TheTrol199

Yyyy.
Nie wiem jak to zrobić znczy się teorytycznie wiem ale nie wiem kto jest kim (moderator,admin itp.)

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Napisz do nich. Pytanie się tutaj serio nie ma sensu bo z tego co wiem nikt z nas nie należy do administracji shitdena.
Ja zapisuje na shinden bo nie używam myanimelist.
O serio…
Imo same oglądanie na shitdenie jest już załamujące.

Ostatnia edycja:
T

TheTrol199

Masz problem, oglądam też na innych ale wolę na shinden

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Imo twój hejt jest kupę wart ;)

Przed atakiem shinden był dobry. Ja obecnie używam shindena jako wyszukiwarki :p jak czegoś nie ma na innej stronie sprawdzam tam. Nie lubię oglądać po angielsku wole gdy są polskie napisy.

A jeśli chodzi o shindena to od ataku mają problem. Z tego co wiem anime-odcinki im pomaga Domen powinien coś wiedzieć :p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja z Shindena często korzystałem. Może nie jako z listy, ale mieli naprawdę dużo animców. Teraz korzystam raczej z innych portali, bo po zmianach shinden nie jest już tak atrakcyjny.

Też wole anime z napisami PL, ewentualnie napisy angielskie, ale dubbing angielski kompletnie nie pasuje do anime. :p

Ostatnia edycja:
Aoi

Aoi

Member
Osoby które oglądaja anime z dub eng oszalały xd to wgl nie pasuje do klimatu, lepie se kreskówki niech oglądaja a nie anime ;D Co do pl, juz od prawie roku nie ogladam anime w pl transie ;d tylko eng~~
Co do shindena, zarejestruj sie na ich forum i napisz w tym dziale to chyba tyle?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Najlepiej to się nauczyć Japońskiego i oglądać bez żadnych napisów :D

Tylko bądź tu mądry i naucz się samego języka nie mówiąc już o czytaniu…

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Niby można kupić jakieś kursy, ale żeby się z czegoś takiego uczyć trzeba mieć masę samozaparcia. To już nie jest tak, jak z angielskim. Japoński jest “trochę” trudniejszy xD

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Tak może i jest trudniejszy, ale daj Japończykowi, Anglikowi, a najlepiej Niemcowi xD by uczył się polskiego. To jest stary jazda :D my Polacy bardzo łatwo uczymy się języków bo nie mamy problemów z wypowiadaniem głosek innych nacji. Bo mamy jeden z najbogatszych języków świata :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Wiadomo, że generalnie, jak miałbyś kazać Azjatom uczyć się języków opartych na alfabecie łacińskim, od podstaw, też będą mieli utrudnione zadanie. Chociaż w większych miastach Japonii trochę osób gada po Angielsku.

Dla mnie największym problem zawsze jest to, że jak mam się czegokolwiek uczyć, ciekawsze wydaje się wydaje się bawienie zatyczką flamastra albo patrzenie w ścianę. Zmuszam się jednak (czasami) do pokonywania lenistwa. :p

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Ja mam podzielność uwagi muszę się czymś zająć na zajęciach. Jak zaczynałem rysować na lekcjach od razu wszystko wchodzi :) ale Japońskiego to się bym uczył z przyjemnośćią :D

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja teraz doszkalam się z angielskiego, z paru kursów, chce znać dobrze. Co do japońskiego pewnie kiedyś się zabiorę. A podzielności uwagi nie mam. Na zajęciach moim ulubionym zajęciem było spanie ;P

Ostatnia edycja:
Top Bottom