Blade&Soul - Wspólna gra

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
X

xYahiko

New member
Dotychczasowe info:

Siemka. Skoro znam tu “parę” osób, postanowiłem, że i tutaj o tym napiszę ^^

Jak wiecie, bądź nie, 19 Stycznia startują Europejskie servery gry Blade&Soul, produkcje możemy znać m.in. z Anime o tym samym tytule. Gra sama w sobie jest podobnych klimatów, sam grałem na becie i przyjemnie mi się grało więc postanowiłem zebrać większą ekipę.
Właśnie dlatego piszę tutaj, postanowiłem zrobić gildie, ale co to za gildia bez ludzi? Więc czy ktoś z tego forum jest chętny na dołączenie? ^^

Klient gry jest już do pobrania więc osoby z wolniejszym łączem też powinny zdążyć na start ;)
Serdecznie zapraszam, xYahiko

@EDIT:
Z tego co pamiętam Klient pobiera się w 2 fazach, wpierw pobiera około 6GB (chyba xd) rozpakowywuje i po tym możemy grać, a potem pobiera 2 paczkę 3.6GB ^^ (Pełny zainstalowany client 24GB)
Serwer na jakim planuje grać i chciałbym żebyście wy też grali podam bliżej startu, jakoś 16 stycznia ^^

@EDIT2:

Planowany wypad na serwer: Windrest (Jeśli ktoś ma inne propozycje to piszcie xD)

@EDIT3:

Aby pobrać klient, wchodzimy na strone http://www.bladeandsoul.com/en/ a następnie w menu wybieramy pozycje “Download”

==============================================================================

A więc szybko teraz wszystko podsumuje:

Ogólnie bardzo dziękuje za zainteresowanie i mam nadzieje, że wspólnie spędzimy te chwile :)

O grze:
  • Gramy na serwerze Windrest
  • Frakcja Cerulean Order
  • Start serwera jest 19 Stycznia o godzinie 6:01
  • Aby pobrać klient należy wejść na stronę http://www.bladeandsoul.com/en/ i kliknąć klawisz Download
  • Z Forum swoje zainteresowanie wyraziło na razie 11 Osób (może będzie więcej ^^) a na dodatek kilka osób z poza forum, więc ekipa jest spora :)
To chyba wszystko co chciałem przekazać xD

@EDIT:

Ankieta na temat jaką postacią będziecie grać: http://strawpoll.me/6574668

KLIENT z 25.01.2016 - https://mega.nz/#!cIQwmTAR!-8KNlGXfR67EI...TqEen_4Zxk (14GB)

Gdyby ktoś miał jakieś problemy. Dodatkowo, jeśli komuś brakuje pliku lub czegoś podobnego, śmiało pisać xD

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Jeśli byłaby ekipa mógłbym się skusić na jakieś mmorpg :)

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
jeżeli będzie kilka osób mnie też dopisz

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Chętnie zagram z osobami z forum akurat szukałam jakieś takiej gierki :3

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Nigdy w to nie grałęm…ale mogę spróbować

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
W sumie to myślałem, żeby w coś pograć to czemu nie ;)

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Również bym zagrał :p całkiem ciekawie to wygląda…

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
ja miałem okazję grać w beta testach i powiem szczerze… EPICKOŚĆ W CZYSTEJ POSTACI. Grafa 10/10 muza 10/10 otoczenie i widoki bezcenne/10

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
może ustalimy serwer na którym będziemy grać - jest spory wybór…

Ostatnia edycja:
mangofan97

mangofan97

New member
Najlepiej na Europejskim, bo najbliżej, aczkolwiek jak grałem na amerykańskim to też fajno chodziło

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
Planowałem dodać info jutro, ale napiszę i tu. Myślałem nad tym gdzie by iść i chyba przynajmniej ja xD planuje zbierać ekipę na serwerze Windrest z tego co się orientuje idzie nawet kilka polskich gildii tam więc będzie z kim powalczyć o TOP 1 Poland ^^ Chyba, że coś nie pasuje to zawsze można zmienić więc w razie czego wypowiadajcie sie xD

Ostatnia edycja:
Laska2584

Laska2584

New member
Też Chciałem zaproponować Windrest , właśnie z racji tego że najwięcej Polaków tam… Co tak właściwie nie musi być w sumie zaletą xD

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
zaciekawiony jestem :p
Może pogramy :)

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Jako jedyna zgłaszająca się dziewczyna do gry liczę na waszą pomoc :D Zacznijmy od tego gdzie mogę to pobrać xD

Ostatnia edycja:
Arika

Arika

New member
Dziękuję za pomoc:) W razie kłopotów będę pisać :3
EDIT
Mam masę problemów, w sumie jak zawsze z moim kompem, zechciałby mi ktoś pomóc? Znaleźć chwilkę, wejść na skypa i mnie pokierować ? ^^"

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Zamierzacie grać w Blade&Soul?
Od jakiegoś czasu się przymierzałem… Ale zapomniałem na śmierć. Jeśli znajdę chwilę między Skyrim a nauką to i na B&S zajrzę :p

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
W głównym poście dodałem poskładane główne informacje ^^

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Ej, mam pewien problem z logowaniem, zalogowałem się bez problemu, podałem “kod PIN” czy jak to tam się nazywało i tutaj jest problem pokazany na screenie: jak klikam Confirm to wywala mnie z gry…?

Ostatnia edycja:
X

xYahiko

New member
to przez to, że serwery są jeszcze wyłączone dla osób bez FounderPacków ^^

Ostatnia edycja:
Top Bottom