Co ten wątek robi w tym dziale? Powinien trafić jednak do kreskówek, gdyż mimo, że to pozycja dla dorosłych to jednak technicznie to kreskówka.
Bytku mogłeś się bardziej wysilić, przy zakładaniu tego tematu. Ani grafiki nie dałeś, ani własnej opinii, ani krótkiego opisu, nic. Spójrz jak wyglądają moje czy np Laxty’ego wątki w dziale kreskówki i porównaj je z tym.
Co do samego serialu to już na pierwszy rzut oka wprawia mnie w obrzydzenie i odruch wymiotny. Brzydkie, ohydne postacie, masa wulgaryzmów, prymitywna fabuła, krótkie odcinki, słaba kreska i animacja. Do tego nie cierpię subkultury dresiarzy. Kapitan Bomba i żenujący, obleśny humor niskich lotów mi nie podpasował, więc i tu nie znalazłem niczego dla siebie. Dziwi mnie fenomen tego crapa.
Pamiętam, że kiedyś oglądałem Włatców Móch. Początkowo mi się nawet podobało, ale potem zaczęło nudzić, a odcinki robiły się coraz gorsze. Jednak w porównaniu z Blok Ekipa, WM to prawie dzieło sztuki! W każdym razie Włatcy skończyli marnie, podobnie jak Kapitan Bomba, który zdaje się jest tych samych twórców, co Blok. Podobny los, co w/w przewiduje dla BK. Oby.
Osobiście wolę ładne i miłe kreskówki. Kolorowe i mające magiczny klimat, takie jak Gumball, Zwyczajny Serial i inne w tym typie.