Blood Lad

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Aoi

Aoi

Member
Staz to dość nietypowy wampir trzymający pieczę nad pewną sekcją świata demonów – ludzka krew go nie interesuje,jest za to oczarowany japońską kulturą. Kiedy dowiaduje się, że niejaka Fuyumi Yanagi, japońska nastolatka, przez przypadek zawędrowała do miasta demonów, postanawia tę okazję wykorzystać. Jednak, gdy Staz zajęty jest rozprawianiem się z intruzem, który wtargnął na jego terytorium, niczego nieświadoma Fuyumi zostaje zamordowana przez potwora, co zamienia ją w tułającego się po okolicy ducha. Zawiedziony wampir przysięga, iż znajdzie sposób na przywrócenie młodej Japonki do życia!

Anime jest całkiem fajne, a szczególnie główny bohater Staz, chodź to że nie lubi krwi ludzkiej jak na wampira to straszne! KAŻDY WAMPIR MA LUBIEĆ KREW! <3 A Fuyumi mnie zdeka irytuje taka siaka sama nie wie co z sobą zrobić czasem.

Ostatnia edycja:
C

chatango

Dobra komedia, jedne z lepszych anime Lara 2013. Dużo śmiechu podczas oglądania, szkoda, że tylko 10 odcinków.

Ostatnia edycja:
Levi

Levi

New member
Blood Lad
Postać Staza, wampira otaku, była genialna :D

Polecam :D

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Polecam to anime. Staz jest the best<3

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Ogladalem to jakos na poczatku tego roku, ale w tym tygodniu zrobilem sobie powtorke. No oczywiscie byl to pierwszy raz gdy “powtorzylem” ogladanie calej serii… zwykle jak cos powtarzam to tylko pare odcinkow, ale to nigdy mi sie chyba nie znudzi. Fajne anime, takze polecam obejrzenie. xD

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Anime było fajne,choć nie miało tego “czegoś”. Blood Lad jest typem anime,który się obejrzy w sezonie,da się 6.5/10 i zapomni się o tym :x.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Muszę zmienić moją ocenkę 10/10 obejrzałam OVA wczoraj o mało co nie popłakałam się ze śmiechu xD

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
OVA Tez niezle xD… ja jednak obstaje przy swoim 9/10… ale to jest taki maximum jaki moge dac… 10/10 jest juz dla tych poza skala (dlaczego, prosilbym pytac na priv… tutaj bylby to zbyt duzy off-top)

Ostatnia edycja:
Top Bottom