Bloodivores

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
[attachment=441]
60 lat temu ludzkość zachorowała na dziwną przypadłość. Zarażeni cierpieli na bezsenność, przez którą nie mogli zmrużyć oka przez ponad tydzień, kiedy wynaleziono lekarstwo, okazało się, że jego nieoczekiwany skutek uboczny zmienia ludzi w wampiry. Rozpowszechnienie się krwiożerczych stworzeń doprowadziło do wojny, która ostatecznie okazała się zwycięska dla ludzi. Jednakże pojedynczym wampirom udało się przeżyć… Mi Liu jest półwampirem, przez co niektórzy dostrzegają w nim nadzieję na porozumienie się obu gatunków. Pewnego razu zostaje zamieszany w napad na bank i trafia do więzienia.

Ostatnia edycja:
B

Blade81

Akurat oglądałem wczoraj pierwszy odcinek i ku mojemu zdumieniu widziałem to. Również całkiem niedawno, bo miesiąc temu czytałem “chińską mangę”/webcomic jednak o zupełnie innym tytule: Space-Time Prisoner. Sama historia rozkręca się dosyć powoli i zupełnie nic nie wiadomo o co chodzi. Niby im dalej tym lepiej, ale zbyt mało by cokolwiek stwierdzić. A może wystarczająco? W końcu to już 42 chaptery. Zobaczymy co w wersji animowanej zrobią.

Ostatnia edycja:
Top Bottom