Boku wa Tomodachi ga Sukunai - Czy jest szansa na 3 sezon?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
fala5g

fala5g

New member
Czy jest szansa na 3 sezon? Jestem nowy jeśli chodzi o anime wiec mom pytanko. Jak często po tylu latach następuje kontynuacja? Czy kolejne 3 tomy nowelki to wystarczający materiał na 3 sezon bo z tego co wiem to pierwszy sezon był na podstawie 4 tomów i drugi też. A teraz mamy chyba zakończoną 11 tomową nowelkę. Więc ponawiając pytanie: Jaka jest szansa na 3 sezon biorąc pod uwagę te oraz inne czynniki?

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Biorac pod uwage inne czynniki musze Ci powiedziec ze…
ni ma szansy na 3sezon, Drugi jak ogladales zapewne wiesz jak się konczy i bylo to spoko zakończenie. Jezeli tworca ma troche oleju w glowie to nie wypuści 3 sezonu który to zaprzepaści. Wez sobie za przykład np FT… Ile mang i novelek do przodu od anime? Ale wypuszcza tylko kinowke i finito… A maja materiału na uhuhuhuh… Ale po co? A Bleach? Poleciał juz na dobre pare lat do przodu xd a tu dupa… Nic nie ma jak na razie xd
Jest taki malutki cień szansy ze jak sie nieostrożnie ruszysz to zniknie, ale nie oczekuj jakos tego bardzo ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom