Boruto: Naruto Next Generations

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Boruto: Naruto Next Generations

https://myanimelist.cdn-dena.com/images/anime/9/84460.jpg

Data premiery: 5 kwietnia 2017
Gatunki: akcja, przygoda, super moce, sztuki walki, shounen
Studio: Studio Pierrot
Opis anime:
“Wiele lat minęło od zakończenia głównej historii. Naruto jest teraz Siódmym Hokage, a Hinata została jego żoną. Mają syna, Boruto, i córkę, Himawari. Sasuke ożenił się z Sakurą, ich córką jest Sarada. Boruto, Sarada i Mitsuki zostali przydzieleni do drużyny pod wodzą mistrza Konohamaru, wnuka Trzeciego Hokage, który podziwiał Naruto za młodu. Boruto nie dogaduje się ze swoim ojcem, mówi na niego „kuso oyaji”, co po japońsku oznacza kiepskiego ojca, i nie szanuje osiągnięć swoich przodków. Zamiast tego wybrał Sasuke na swojego mistrza, który ma go wytrenować, by był w stanie pokonać Naruto i zaliczyć zbliżający się egzamin na chuunina.”

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Mam nieme przeczucie że będą to takie odgrzewane kotlety…

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jeżeli pójdą w stronę Naruto, a nie N:S to chętnie pooglądam, nawet odgrzanego kotleta :)

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Patrząc na wstęp do serii to pójdą w stronę Dragon Balla, a nie N:S, więc będzie jeszcze gorzej, ale mimo to pierwszy odcinek baaaaardzo przyjemny ;)

Ostatnia edycja:
M

Mirakuru

Ekhm… Naruto było takim pięknym anime, Shippuden też lubiłam mimo tysięcy fillerów i 10-odcinkowych ujęć gdzie bohater o którym nie był odcinek cały czas biegł w to samo miejsce… Nie miałam nic przeciwko pomysłowi na nową generacje ale początkowy spoiler (którego nie zafunduje ci nikt inny jak sam autor - Internet wprost kipi ze ze śmiechu) jest tragiczny. Jeśli to ten młodziaszek z początku zabije Naruto to poddaje się… Po tylu odcinkach spędzonych z nim odmawiam czegoś takiego i przysięgam, że znajde tego, który to wymyślił i uduszę gołymi rękami! Naruto był o chłopcu wyłączonym ze społeczeństwa, odilozowanym, który starał się znaleźć przyjaciół i być szanowanym. Tutaj nawet zamysł jest zły. Boruto to rozpieszczony dzieciaczek, po prostu nie mogę z nim wytrzymać… Ponadto takie nagłe pojawienie się technologii, no szkoda, że im komórek nie dali (chociaż kto wie, może się jeszcze pojawią!)
Generalnie jest klimat Naruto ale nie wiem czy się przekonam… Mam nadzieję, że będzie Kakashi!

Ostatnia edycja:
Top Bottom