Charlotte

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Historia skupia się na grupie chłopców i dziewcząt, posiadających specjalna moc, objawiająca się czasem w okresie dojrzewania. Jeden z bohaterów, Yū Otosaka używa swojej mocy bez wiedzy innych, żyjąc normalnie jak każdy inny chłopak. Jednak wszystko zmienia się, gdy spotyka on dziewczynę, Nao Tomori. Przez to spotkanie przeznaczenie wszystkich użytkowników tej mocy będzie ujawnione.

Ostatnia edycja:
K

KeraVX

Ta sama ekipa co Angel Beats robi, początek taki osobie, oglądałem bo oglądałem… potem 6 ep który wgniótł w fotel i potem znowu lipa w 7. Takie uwielbiam i gardzę jednocześnie, ale zobaczymy jak to się skończy. Na razie - tak sobie.
Ale polecam żeby chociaż z 1-2 epy obejrzeć. Główny bohater to taki “wanna be Lelouch Lamperouge”

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Odcinki od 1-6 bądź od 1-7 po prostu były nudne ale to co się potem stało “po prostu fantazja”. Anime stało się ciekawe no i to jak Odjebało protagoniście po prostu coś wspaniałego od razu zyskał w moich oczach. Pomimo słabego wstępu anime bardzo zaskoczyło serdecznie polecam

Ostatnia edycja:
Top Bottom