Chojrak – tchórzliwy pies

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
D

dastame

New member

Chojrak został porzucony jeszcze jako szczenię. Znalazła go Muriel, mieszkająca w Kansas wraz z mężem Eustachym. (Akcja dzieję się w fikcyjnym mieście Nigdzie.) W mieście zaczynają grasować duchy. Tylko pies może uratować swoją rodzinę.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Jedna z ulubionych bajek dzieciństwa, z bratem żeśmy to oglądali całe dnie, nawet ostatnio na YT oblookałem kilka starych odcinków. Bajka dziwna, dla dzieci pewnie lekko przerażająca, ale świetna, ze wspaniałym pomysłem :)

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Kocham tą bajkę! Zawsze mi było szkoda Chojraka… on tak martwił i dbał o swoją rodzinę a ten dziad go nie lubił. :V Ale dla dzieci moim zdaniem ta bajka nie jest odpowiednia. Tak bardziej 10+ ;d

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Jedna z lepszych bajek dzieciństwa :D Imię tego psa jest bardzo kultywowane w mojej rodzinie xD

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Pamiętam odcinek, gdzie jego rodzice zostali wysłani w kosmos, to mnie poruszyło za dzieciaka ;d

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Szanowni pańństwo, czas na fiiiilm. Chojrak tchórzliwy pies!! :3 W roli głównej Chojrak tchórzliwy pies. Porzucony za młodu został przygarnięty przez Muriel, która mieszkała na farmie ze swoim mężem Eustachym Motyką. W ich rodzinnym miasteczku grasują straszydła. Tylko Chojrak może obronić swoją przerażoną rodzinę… ;_;

Zdecydowanie moja ulubiona baja. Paskudny odcinek z kretołakiem, dobre były z tą wróżką Shirley :3
Co jakiś czas oglądam masę odcinków.

Ostatnia edycja:
L

LuluRuru

Oglądałam z starszą siostrą… horror mojego dzieciństwa.
Ale oglądałam, żeby siostra potem mi nie dokuczała, że jestem strachajłą :x

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Propsy za czołówkę Ayuś :)

Macie :)

Ostatnia edycja:
T

Turel

Eustachy jedna z moich ulubionych postaci. Wredny, skąpy i uparty. Ogólnie bajka schizowa i straszna, ale właśnie przez to bardzo dobra. Wiele maszkar miało bardzo ciekawy design.

9/10. Warto.

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
Też oglądałem moją ulubioną postacią jest również eustachy XD
Fajna bajka chociaż niektórych odcinków nie lubiłem.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
@Turel, Kiki, propsy za Eustachego, pamiętam jak w szkole mówiliśmy w liceum na PP o ulubionej postaci z bajek to podałem własnie Eustachego, a Pani powiedziała, że podobno cechy naszej ulubionej postaci utożsamiamy z naszymi :)

Ostatnia edycja:
Torrez

Torrez

Donator
Mimo swojego mrocznego klimatu nie potrafiła mnie przerazić, lecz wspominam ją bardzo dobrze.

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Dzięki tej kreskówce zacząłem oglądać wszystkie horrory jakie powstają co roku xD
Zawdzięczam Chojrakowi moją pasję do horrorów <3

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Kochałam tę bajkę ten pies zawsze poprawiał mi humor!

Ostatnia edycja:
Top Bottom