Chrome ściąganie Anime

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Status
Ten wątek został zamknięty.
TroLoL

TroLoL

Donator
Witam
Tu pokaże wam jak łatwo ściągać anime na przeglądarce Google Chrome, jest to dość proste i myślę że większość z was to wie.(Uwaga nie działa na d-on. Sprawdzane wa wrzucie-ale trzeba czekać na koniec reklamy przed pobieraniem, VK, Sibnecie)

Krok 1:
Wchodzimy na stronę z dodatkami do Chroma Klik
Krok 2:
W Okienku wyszukiwania wpisujemy "Video download helper"i wybieramy 1(jak na obrazku xD) Tam gdzie jest oceń powinno być “+ za darmo”(już to mam więc jest “oceń”)

Krok 3:
Po instalacji użycie tego jest bardzo łatwe:
a)Znajdujemy odcinek który nas interesuje
-Wybieramy interesującą nas jakość
-klikamy na start buforowania(jak na obrazku przykład z Vk)

b)Klikamy w prawym górnym rogu na zieloną ikonkę
-Klikamy niebieski guzik “Download”

-Czekamy aż się ściągnie
-Cieszymy się animcem

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Wooow, co za skomplikowana operacja, jak to zrobiłeś??? .

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Wszystko masz opisane spokojnie nawet taka osoba jak ty powinna sobie z tym poradzić ;)

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
trol mi się wydaję że elmor użył ironii ;p możesz dodać w swoim pierwszym poście że ta opcja działa na telefonach też o ile dobrze pamiętam

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Wiem że to ironia znam go już tyle czasu żeby wiedzieć że on umie zrobić takie rzeczy. A co do tego czy działa na telefonie to zaraz to sprawdze.

Ostatnia edycja:
L

LikeUp

Dzięki przydało sięe ! nawet specjalnie chrome ściągnąłem :p

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Mam firefoxa,ale miałam ten video helper,bardzo fajna i przydatna rzecz. Nie trzeba ściągać z pseudo stron jak “chomikuj”. Dzięki za ten wątek :):).

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Mam firefoxa,ale miałam ten video helper,bardzo fajna i przydatna rzecz. Nie trzeba ściągać z pseudo stron jak “chomikuj”,gdzie trzeba płacić za pobranie. Dzięki za ten wątek :):).

Ostatnia edycja:
Lukos

Lukos

EkipaAnimes
Członek ekipy
Ja za to polecam wcale nie pobierać ani noe oglądać tych shitowych onlajnów przemielonych przez Player, tylko pobierać anime z torrentów w full HD i bez kompresji :/

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Top Bottom