Co polecacie

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
SEREK56

SEREK56

Member
Witam poszukuje anime które moge sobie obejżeć.
Podobały mi się następujące tytuły i mam nadzieję że z waszym wyczuciem coś mi wpasujecie.
-BLEACH
-DEVIL MAY CRY
-Fullmetal Alchemist
-Fullmetal Alchemist Brotherhood
-Hellsing
-Beaststar
-Castlevania
-Darling In The Franxx (byłem sceptyczny, ale tak się pomyliłem w swej ocenie że Mange kupuje)
Do dzieła 😄
Z góry dziękuję.

Ostatnio zakończyłem jeszcze Sirius the Jaeger też spox.

Ostatnia edycja:
Hannto

Hannto

Active member
Widzę że w większości to główny nurt więc naruto i fairy tail też powinno ci podpaść.

Mizuki92

Mizuki92

New member
W tych klimatach proponuję Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer), Ao no Exorcist, Sagę Winlandzką i Enen no Shouboutai (Fire Force).

SEREK56

SEREK56

Member
Obejrzałem Date a Live czekam na 4 sezon
Teraz polecany przez was Demon slayer ogladam - jest moc.

Ostatnia edycja:
Hannto

Hannto

Active member
Osobiście się odbiłem od kimetsu no yaiba choć nie dlatego że to złe anime.

SEREK56

SEREK56

Member
Mam pytanko są jakieś podobne anime do
Elfen Lied bo to arcydzieło jest.

Hannto

Hannto

Active member
Trudno powiedzieć. Może witchblade ma parę podobieństw, ale nie wiem czy ci podpadnie.

Kot

Kot

Active member
Możesz też przeczytać mangę Elfen Lied - jest trochę dłuższa i ma nieco inną historię.

SEREK56

SEREK56

Member
Ooo to trzeba zainwestować w Mange.
Ale trzeba w czasie rozłożyć bo jeszcze Mange demon slayer chciałem kupić a święto Matki Boskiej pieniężnej jest raz w miesiącu haha XD

Skończyłem też teraz 2 sezony re:Zero też dobre
Ta koncepcja multi świata, pętli czasowych, życia astralnego.
Fajna pół elfka Hue Hue XD
Jeszcze te dodatkowe obejrze

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu - Hyouketsu no Kizuna

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu - Memory Snow

Re:Zero kara Hajimeru Break Time

Re:petit kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Isekai Quartet Relay PV Re:Zero

Isekai Quartet

Isekai Quartet 2

Ale te 3 ostatnie to nie wiem gdzie obejrzeć i ile tego jest.

Ostatnia edycja:
SEREK56

SEREK56

Member
Dzięki Ci “Kot” że dałeś mi info o Elfen Lied mandze że ma inną historie no anime było arcydziełem ale manga to już w ogóle inny poziom jak narazie moja ulubiona manga.

R

R3l0

New member
Mogę podrzucić parę ciekawszych anime, które warto zobaczyć

Mushoku tensei-ziomek odradza się jako dziecko, w swiecie magii, i ma wszystkie wspomnienia z dzieciństwa, więc z pomyślunkiem rozwija swoje umiejętności

No game No life- rodzeństwo przenosi sie do świata, gdzie wszelkie spory są rozstrzygane za pomocą gier. (Dawno to oglądałem, ale pamiętam, że było na prawdę zacne)

One piece - chyba nie muszę przedstawiać xd

Może trochę dalej od twoich ulubionych dzieł, ale na pewno warto obejrzeć Nana, uważam to za prawdziwe dzieło sztuki, romans, dramat, muzyczne. Lepiej się ogląda niż mój opis wskazuje ^^

Hannto

Hannto

Active member
Jednak należy dodać że czytanie novelki no game no life nie jest wskazane. Ogólnie mówiąc nie bez powodu to anime nie było kontynuowane.

Ostatnia edycja:
Matsuda

Matsuda

New member
Polecam naruto najlepiej obejrzeć na wbijam.pl przez hosting z cda nam najmniej laguje masz wszystkie serie, odcinki, odcinki specjalne, filmy kinowe i masz specjalną zakładkę z kolejnością oglądania.

Miłego seansu życzę i pozdrawiam.

Hannto

Hannto

Active member
Szczerze z dostępnych playerów lepszy będzie vk bo na cda bez konta premium tworzy ci sztuczne lagi, a nawet jak masz premium to w intensywniejszych momentach jakość obrazu drastycznie spada. chociaż w sumie jeśli to ma być naruto to tam i tak wyżej niż 480 nie będzie więc to w sumie bez znaczenia

V

Vipowy5503

New member
tak jak Hannto napisał jak naprawdę zamierzasz czytać no game no life to obczaj sobie najpierw na YouTube dla czego nie będzie kontynuowane, dobrze że chociaż anime dobrze wyszło

Top Bottom