Co się dzieje w Łodzi

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
K

KeraVX

Witam, dzień dobry, dobry wieczór itd.

Coś ostatnio w Łodzi coraz więcej zaczyna się kręcić wokół Japonii. Dlatego postanowiłem wrzucić to małe info odnośnie tego co się dziać będzie w najbliższych tygodniach/miesiącach.

16.11.2015 i 30.11.2015

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.ne...=816ca72c9c9dd0642d763de046385597&oe=56CF8DAB
Zapraszamy na niezwykłe warsztaty z poetką
Małgorzatą Skwarek-Gałęską.
Uczestnicy dowiedzą się wiele ciekawych szczegółów o literaturze japońskiej. Poznamy też różnice pomiędzy Haiku i Tanka.
Pani Małgorzata jest członkiem Klubu Yakumo-goto.
Zapraszamy na warsztaty. Ilość miejsc jest ograniczona. Prosimy o rezerwację miejsc pod adresem e-mail:warsztaty@sureinomon.pl. Wszelkie informacje dostępne są pod numerem 601 25 06 02. Zajęcia są bezpłatne.

Warsztaty fajne, mimo że kompletnego pojęcia o Haiku nie mam i nie mój klimat to i tak było ciekawie, nawet tomik poezji na koniec dostałem, do tego wszystko za free. Tylko czemu byłem jedyną osobą która przyszła?! o_O Ja pierdziele całe wykłady dla jednego mnie… chociaż tego 30.11 może ktoś jeszcze wpadnie… nie to że chciałem żeby ktoś przyszedł czy coś…

Kolejne wydarzenie i to też zaraz bo 19.11 od 18 do 20
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.ne...=f059fe9346929d844d8738fdc7d650c0&oe=56B302BF
Zapraszamy na bezpłatne warsztaty języka japońskiego. Zajęcia odbędą się dzięki wsparciu II Liceum Ogólnokształcącego w Łodzi im. Gabriela Narutowicza. Będziemy spotykać się co drugi czwartek. Serdecznie zapraszamy. Ilość miejsc jest ograniczona.
Prosimy o rezerwację zajęć na adres e-mail: warsztaty@sureinomon.pl. Zajęcia są bezpłatne.

Organizatorami warsztatów są:

II Liceum Ogólnokształcące w Łodzi im. Gabriela Narutowicza

Fundacja Surei No Mon

Co tu dużo mówić, Japoński za free i tyle.

Kolejne, tym razem bez grafiki:
Origami 25.11.2015 od 18 do 20

Fundacja Surei No Mon i Polskie Centrum Origami Oddział w Łodzi zapraszają młodzież i osoby dorosłe zafascynowane ORIGAMI na Listopadowe Warsztaty Origami. Odbędą się one w środy 25 listopada 2015 roku od godziny 18.00 do 20.00. Zajęcia są bezpłatne. Odbywać się będą w Centrum Sportu i Kultury Japońskiej w Hali Sportowej MOSiR Łódź przy ul. ks. Skorupki 21 w Łodzi – kuluar na I piętrze od strony al. Politechniki.
Origami, też za free, też w Łodzi, też pewnie jak nie przyjdę to frekwencja 0% XD Łódź = miasto widmo…

Ktoś z forum wpadnie? ;)

Ostatnia edycja:
Top Bottom