Comet Lucifer

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Elmor

Elmor

Donator
http://anime-odcinki.pl/sites/defau...SVl6imIHFmkJBELTxqH0AwSOjxv.jpg?itok=UYsmv9UV

Comet Lucifer

Gift, świat pełen skrzących się, niebieskich kryształów zwanych gifdium. Sougo Amagi to młody mieszkaniec miasta Garden Indigo (Ogród Indygo), które właśnie ich wydobyciu zawdzięcza swój dobrobyt. Zbieranie rzadkich okazów kryształów jest jego hobby, zaś gdy pewnego dnia wdaje się w burzliwą dyskusję pomiędzy swoimi znajomymi z klasy, Kaon, Otto i Romanem, kończy się ona jego wędrówką do ruin kopalni, gdzie odkrywa podziemne jezioro. Poznaje tam też tajemniczą dziewczynę z niebieskimi włosami i czerwonymi oczami. Kim ona jest oraz co przyniesie światu ich spotkanie?
Gatunek:
Przygodowe

Czas:
Przyszłość

Miejsce:
Inne planety

Widownia:
Shounen

Rok wydania:
2015

Ostatnia edycja:
AnomuS

AnomuS

New member
Przyjemna seria do oglądania, mi osobiście nie do końca przypadła do gustu, ale mimo to przyjemnie się oglądało.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Jak powyżej oglądało się całkiem spoko ale nic poza tym. Kolejna seria którą się po prostu ogląda… Nie mogę za wiele o niej napisać ponieważ po prostu nic tam godnego większej uwagi się nie znajdywało.
Zara napisał:
Dzięki! Nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi;)

Przepraszam że cały czas tak pytam, ale ktoś może zna to anime?

:)
Zara

Proszę :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom