Coś dla kogoś, kto nigdy nie czytał

• Autor wątku latawiec35
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

latawiec35

Siemka, nigdy nie czytałam mang. Szukam czegoś, co będzie fajne, ciekawe, zabawne. Mój kolega zaczął czytać “Exitus letalis”, ale jakoś tak fabuła nie jest dla mnie ciekawa. Może być jakiś wątek miłosny, ale nie musi. Yaoi nie jest zbyt mile widziane, yuri może być :D

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Preferujesz tylko po polsku, czy też po angielsku? I czy w formie papierowej czy online? :)

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Huuu… One Punch Man, Kokoro Connect, Black Lagoon (subiektywnie ze względu na sentyment do serii, ale ciężko teraz o wydanie papierowe), Kuroshitsuji (nie ma yaoi, ale są pewne podgrupy fandomowe które pairingują nawet dwa kamienie rodzaju męskiego lekko zerka na Lilkę), Silver Spoon, Służąca Przewodnicząca itd itd… tak patrząc na swoją półkę, może coś siądzie :p
W szczególności One Punch Man, chociaż to bardziej komedia, akcja i satyra na superbohaterów z powołania.

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Do głowy przychodzi mi tylko manga Fairy Tail:)

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
Mi osobiście podoba się Re: Zero choć na razie wyszedł tyko 1 tom po polsku, 24 czerwca wychodzi drugi jak coś

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

@fala5g widziałeś całe Re: Zero? Jeśli nie, to może Cię czekać trochę szoków :p

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

O tym. Oj panie to unikaj spojlerów i trzymaj się poręczy ;)

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
Heh, teraz tym bardziej nie moge sie doczekac kolejnego tomu :)

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Green blood, one piece, berserk, crying freeman na poczatek.

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
One Piece trochę długi chyba.

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Na dzień dzisiejszy po Polsku masz 44-45 tomow. Anime ma z 800 odcinkow+ - nie pamiętam ale to jedna z moich ulubionych mang i serii.

Ostatnia edycja:
Z

Zara

Donator
Relife (pierwsza manga w całości kolorowa), Bestia z ławki obok, Księga Vanitasa

Ostatnia edycja:
N

Nakama88

New member
Szczerze polecam Fullmetal Alchemist ja swoją przygodę z manga zacząłem od tego tytułu nie żałuję bo interesuje się manga aż do dziś. Akcja komedia, przygoda, dramat wszystkiego po trochu można znaleźć w tej historii.

Top Bottom