Cosplay'e COCOart

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

COCOart

New member
No więc tutaj będę wrzucać foteczki z moimi STARYMI jak i świeżymi cosplayami. Co prawda nie ma ich zbyt wiele, ale zawsze jakieś są ": >>> Może i nie wyglądają wykwintnie, ale no sama staram się coś uszyć xD
I to chyba tyle co mogę tutaj napisać.
Podziwiajcie komentujcie i wgle! no. LAJKI. (y)

Mój pierwszy cosplay i zarazem chyba najcięższy jaki szyłam xD To było dokładnie 7/8 lat temu na moim pierwszym w życiu konwencie… to był KONECON tylko który? (a bo ja wiem xD) Wtedy jeszcze się nie malowałam więc na twarzy nawet make up’u nie mam hah xD ALE NIEWAŻNE, podczas prezentowania kostiumu spadła mi peruka i szłam z wiszącym blond kucykiem… xD

Całą prezentację możecie zobaczyć tutaj:

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Whoaaaa ^.^ <3 ~jaka cudowna Madame Red ^^ Swietnie uszyte moim zdaniem XD Choć może przydałby sie makijaż aby postarzyć XDD Ale tak wgle szacun za tyle pracy którą pewnie musiałaś poświęcić temu strojowi

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
alt
Eyirie:
Whoaaaa ^.^ <3 ~jaka cudowna Madame Red ^^ Swietnie uszyte moim zdaniem XD Choć może przydałby sie makijaż aby postarzyć XDD Ale tak wgle szacun za tyle pracy którą pewnie musiałaś poświęcić temu strojowi
Wtedy jeszcze nie wiedziałam co to makijaż xD ciiiii
alt
nexus:
Jak dłuugo ty to szyłaś?
Jakoś 2 tygodnie xD

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Wooooow, ale super ci cosplay wyszedł!
A właśnie ważne, będziesz na Xmasie? XD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Dokładam się do pytania XDD ciemuuu nie

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Będziemy stać z puszka przed Xmasem zbierać hajsy dla Ciebie XDD A wybierasz sie do Kiici na biwak w nast wakacje?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Zajebiste te Cosplaye :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Masz jakieś porady dla ludzi próbujących coś uszyć, zmajstrować na cosplay? Np jak robic te takie różne elementy w rodzaju kawałka zbroi, jakiejś maski, broni etc

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
alt
Eyirie:
Masz jakieś porady dla ludzi próbujących coś uszyć, zmajstrować na cosplay? Np jak robic te takie różne elementy w rodzaju kawałka zbroi, jakiejś maski, broni etc
No co do zbroi to najlepiej robić ja z pianki evy :> do broni to stosuje się styroduru to taka odmiana twardego styropianu xDDDD

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Czaję XD Dzięki ^.^ a jakie farby najlepsze do malowania tego potem?

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
nie farby a takie spraye po prostu : >

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Do cosplayu trzeba mieć zapewne zajebistą kreatywność :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Chyba cierpliwość XDD do robienia całego swego staffu

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
tak ale zwykła farba okropnie się pokrywa a te w sprayu są cudne :p

Ostatnia edycja:
Penguin