Crona nieśmiało się kłania.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
C

Crona

No to dzień dobry. Szukałam sobie forum o tematyce amino i tak oto tutaj trafiłam. Anime oglądam już (lub tylko) około 3-4 lat, mangę czytam trochę krócej.
Nie mam ulubionego gatunku, ale mam kilka ulubionych serii.
Pierwszym anime które obejrzałam było Naruto i mimo że póki co zawiesiłam oglądanie (trochę mnie znudziło), to mam do niego sentyment. Mogę chyba stwierdzić że lubię Shouneny. Nie przepadam za romansami, lubię gore, ale zależy od nastroju, bo ja strachliwy człek jestem.
Co tam jeszcze… Mam 20 lat, ale mentalnie tkwię gdzieś koło szesnastki. Słucham metalu, ale ostatnio zaczęłam szukać innej muzyki. W ucho wpadło mi kilka utworów Kiryu, Disreign i Yohio.
Mam pieska i kotka, którego niedawno znalazłam na ulicy.
Poza animangu lubię czytać książki fantasy i grać w gry. jestem typem, który nie wychodzi z domu bez wyraźnej potrzeby i należę raczej do nieśmiałych ludzi.
Mam nadzieję, że zostanę tu miło przyjęta. :3

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Siemanko Crona. Masz My anime list? jeśli tak to podrzuć tutaj, może coś ci zaproponujemy :D poza tym zapraszam na chat, dość zabawnie tam jest, spodoba ci się :)

Ostatnia edycja:
C

Crona

Wrexxar posiadam. Mam spory arsenał w planowanych, tylko czasu za mało, a kiedyś trzeba spać. ;-; Póki co obserwują zza rogu co tam skrobiecie, jak się odważę to się odezwę. c:
http://myanimelist.net/animelist/Lewaczeg
Macie super dźwięk wiadomości na czacie! Od razu mi się uśmiechnięta buzia Mayuri przypomina. :3

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Siemaneczko!
Czy koń może założyć firmę?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Po pierwsze zapraszam na czat będzie ci się łatwiej oswoić z użytkownikami a są naprawdę mili no może prócz jednej osoby :v

Czytałaś TG?
Potrafisz gotować (rosół)?
Jakie jest twe imię?
co sądzisz o poligamii?

Ostatnia edycja:
C

Crona

Czemu zadajecie dziwne pytania… /;_;
Tanovan, raczej nie. ;-;
Laxty jeśli chodzi Ci o Tokyo Ghoul, to nie, nie czytałam. Gotować nie umiem, potrafię tylko zrobić jajecznicę, kotlety i mój przysłowiowy chiński garnek. ;-; Na imię mam Paulina, ale i tak rzadko kto zwraca się do mnie po imieniu. Nad poligamią się nigdy nie zastanawiałam. .-.

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

New member
Masz zdjęcie kotka? Lubimy tu kotki.
Nie zwracaj uwagi na Laxta. Naprawdę, jest to jedna z najważniejsych zasad forum.
Nie daj się Kicii!
Jakie masz zdanie na temat podróży w czasie?

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
“Nie zwracaj uwagi na Laxta. Naprawdę, jest to jedna z najważniejsych zasad forum.” to jest ten człowiek o którym mówiłem ogółem radze na niego uważać

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Witaj, lubisz może seriale? Jak tak to jakie oglądasz?
Co sądzisz o Tokyo Ghoul?

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Yo siemanko

Lubisz masło i placki?
Co jako pierwsze przychodzi Ci na myśl gdy ktoś wspomni o czerwonej cegle?

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

New member
Lax, czy właśnie sam siebie obraziłeś? Gramatyka to potężna siła…

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
alt
Egil:
Lax, czy właśnie sam siebie obraziłeś? Gramatyka to potężna siła…
:v co w tym jest niezrozumiałego? Ostrzegam przed samym sobą to przecież normalne przyjacielu.

Ostatnia edycja:
C

Crona

Egil może kiedyś pokażę kotka, z naciskiem na “może” i “kiedyś”. ;-;
Co do podróży w czasie… Ciekawy temat, nie mam wyrobionego zdania, ale to fajny motyw w wielu seriach. c:
Laxty chyba nie rozumiem. ;-; Mówisz o sobie. ;;
Airzel, nie oglądam seriali, a Tokyo Ghoul lubię. Chociaż nie mam w naturze sikać w portki na widok arta Kanekiego, Uty czy kogoś tam jeszcze, jak niektóre osobniki, które deklarowały swoje uwielbienia dla tej serii. ;
;
TroLoL, hej. Masła nie lubię, a placki to zależy jakie. Jeśli ziemniaczane to tak. Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju ciasta, to zależy jakie. Jeżeli chodzi o krowie, to zdecydowanie nie, ale w Indiach podobno jest z tego niezły opał. ;-;

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Crona tak naprawdę jak już pisałem lubimy czasem tu powytykać się palcami oczywiście nie wszyscy ale jak to w rodzinie bywa :)
Naprawdę szybko się przyzwyczaisz do ludzi którzy tu spędzają czas ale żeby nie robić offtopa zadam jeszcze jakieś pytanko

Czytałaś AKG? Lub oglądałaś jeżeli tak to co myślisz o tej serii?

Ostatnia edycja:
C

Crona

Laxty, niestety nie oglądałam i nie czytałam. ;-;

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię serdecznie na forum Crono. Baw się tutaj dobrze.

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

New member
Mroczna, to było nudne… A gdzie PK?

Ostatnia edycja:
C

Crona

Zara, lubię jajecznicę.
Co do drugiego pytania to i anime i mangę lubię, chociaż do mangi mam utrudniony dostęp przez finanse, a należę do tych, co obsesyjnie kompletują książki, mangi i komiksy, chociaż części książek które kupiłam nawet nie przeczytałam, ale po prostu mam frajdę kiedy stoją na mojej półce. Typowe zbieractwo.

Ostatnia edycja:
Top Bottom