Crona nieśmiało się kłania.

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Neko

Neko

New member
Ohayo~, Crona~! Mam nadzieję, że Ci się tutaj spodoba. Nie wiem o co mogłabym zapytać bo jakoś odnosząc się do samego wpisu, już wszystkow iem. Oprócz jednego. Grasz? A jak tak, to w co?

Ostatnia edycja:
C

Crona

Gram w mmorpg.
Jeszcze pół roku temu grałam w Nevverwinter Dungeons&Dragons, teraz w Guild Wars 2. ;-;
Pykałam też w lola, ale mój laptop z lolem się chyba pokłócił. Poza tym dla odreagowania klikam w osu! :p

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
O… Ta odpowiedz mnie w miarę satysfakcjonuje. xD
Ale… Jak można odreagowywać w osu?! Ja się tam jeszcze bardziej denerwuję xD

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej~~ witaj na forum, życzę udanej zabawy :3
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to oblewasz je keczupem czy maczasz je w nim?
Napisałaś, że czytasz książki fantasy, znasz serie “Szklany Tron” Sarah J. Maas?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Cześć i czołem! Jestem Ayu i miło mi ciebie poznać :D
Mam nadzieje, że ci się tu spodoba

Lubisz boczek?
Jakbyś robiła kanapkę z szynką i serem, najpierw położyłabyś ser czy szynkę?

Tak poza tym, lubisz muzykę klasyczną?

Masz może MALa? :D
Zapraszam na czat!

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Jestem Mistrz i jestem niemoralnym sumieniem tego forum.

Lubisz fantastykę, a w gry planszowe grasz lub fabularne?

Grałaś w czołgi?

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Witam cię bardzo serdecznie w naszym stale powiększającym się gronie.
Mam nadzieję że spędzisz z nami wiele wspaniałych chwil i kto wie? Może znajdziesz jakąś swoją miłość o ile już jej nie masz?
Ah. Przedstawię się. jestem Pharios, zwany również Phasiem.

Ostatnia edycja:
C

Crona

Neko Majo, Ja się nie denerwuję. Lubię słuchać muzyki, a na hardzie całkiem znośnie mi idzie. Nie jestem zbyt dobrym graczem i nie wymagam od siebie zbyt dużo, więc nie mam czym się denerwować. c:
Podałabyś nick? Mogłybyśmy czasem razem pograć. :3

Dest3er, nie znam tej serii. Co do keczupu, to zdecydowanie maczam.

Ayame, zależy jaki boczek. Święte prawo kanapki powiada: najpierw szyka pod spodem, a ser na górze. Lubię muzykę klasyczną i mam MAL.

Człowieku od Rozpierduchy, nie i nie. ;-;

Phasiu miłość posiadam, ale dziękuję. :v

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Szanuje za kanapki i muzykę klasyczną, gdzieś tam jest teamat i ludzie mala podają :D Miłej zabawy tutaj z nami! :D

Ostatnia edycja:
Egil

Egil

Active member
Jak ci idzie w GW2? Jakie klasy i lvle? No i rasa?

Ostatnia edycja:
Neko

Neko

New member
Cóż. Podałabym nick gdybym go 1. pamiętała i 2. gdybym dalej grała. Ostatni raz grałam tam z kimś o kim wolałabym chyba nie myśleć, więc przestałam całkiem.
Tak ogólnie ja też się nie denerwuje, ale tak samo jak nie lubię dzióbać w małych rzeczach wymagających zbyt dużego skupienia, tak samo gdzieś nie mogę usiedzieć przy osu. xD

Ostatnia edycja:
C

Crona

Egil, tak sobie. Kłania się nieznajomość angielskiego. Niby coś wyłapię, ale nie tak, by poruszać się swobodnie po grze i opcjach. Co do drugigo pytaia to Ranger, 57 bodajże, Silvari.

Neko, rozumiem.

Jak ja nie cierpię mieć 20 lat. -.-

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
No ciężej niż było za młody jak się ma 20 ale trzeba se radzić xd
Witam cię Crona bo my się jeszcze nie znamy za bardzo:p
Ja też mam 20 lat i jakoś żyję :p

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, propsy za przygarnięcie kotka, to wspaniałe zwierzaki :). Mam nadzieję, że spędzisz tutaj czas bardzo miło. Zapraszam do częstego pojawiania się na czacie, na którym można poznać naprawdę świetnych ludzi. Od czasu do czasu w weekendy zapraszam również do udziału w forumowych konferencjach skype, które zwykle mam przyjemność hostować.

Baw się dobrze! Do usłyszenia na czacie, Skype lub w tematach dyskusji :)

Ostatnia edycja:
C

Crona

Kiklors, ja też egzystuję, bo życiem ciężko to nazwać. xD Ubolewam tutaj może nie nad wiekiem, ale nad konsekwencjami, bo oczekuje się ode mnie odpowiedzialności i załatwiania różnych spraw, teraz np. z nowym mieszkaniem.
Przedwczoraj dostałam telefon, że mamy się z ojcem do końca miesiąca wyprowadzić. Mam ochotę wypisać coś obraźliwego na ścianie oolejną farbą jeszcze przed wyprowadzką, grr. :/

Byters dziękuję i do usłyszenia. :3

Ostatnia edycja:
Elmor

Elmor

Donator
Hejka!
Masz masz Last.fm? ;) Z chęcią bliżej się przyjże czego słuchasz, może znajdę coś godnego uwagi ;P
Pogrywasz w coś?

Ostatnia edycja:
C

Crona

Elmor, nie posiadam. I tak pogrywam. Ze śmiercią. :v
A tak szczerze, na poważnie to pisałam wcześniej że gram w GW2 i pykam czasem w osu. c:

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Masz gw2 z dodatkiem? Posiadam konto, ale od jakiegoś czasu nie grałem i jestem zdeko w plecy

Ostatnia edycja:
C

Crona

alt
Tanovan:
Masz gw2 z dodatkiem? Posiadam konto, ale od jakiegoś czasu nie grałem i jestem zdeko w plecy
No właśnie nie mam dodatku, nad czym ubolewam. Miałam w planie zakup, ale się pochrzaniło przez zmianę mieszkania.

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

No to można by zebrać jakąś ekipkę na gw2, ekspić od 0 albo ogarnąć już istniejące postacie. Mam bodajże rangera 100lvl w 2h sword. Ale lamie więc nie ten teges

Ostatnia edycja:
Top Bottom