Cyfrowa dziewczyna wita ^.^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
1234567890

1234567890

New member
Mam na imię Ulka

Urodziłam się 1.9.1997 więc możecie sobie policzyć ile mam lat gdy to czytasz ;)
Ubóstwiam to co jest “kawaii”

Lubię rock

(Jestem zbieżnością przeciwieństw)

Mój pierwszy konwent to Pyrkon 2015 i szczerze mówiąc trudno wybrać mnie się gdzie kolwiek indziej anieżeli do Poznania bo tam mam najbliżej i samej jechać dalej boję się :< a taka stara jestem
…i $ brak mimo że w zawodówce uczę się

http://myanimelist.net/animelist/ja1997
Oglądałam więcej anime anieżeli wpisałam ale mam sklerozę na punkcie tytułów

Znalazłam się tu szukając ludków którzy wybierają się na Pyrkon i natrafiłam na temat o Pyrkonie i zarejestrowałam się najszybciej jak dało się bo polubiłam tę stronkę ;)

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Hej Ulka, jakiego zawodu się uczysz?
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię zatem serdecznie na naszym forum!

Pytanko: lubisz czytać?

Ostatnia edycja:
K

Kageno

Donator
Witam Cie na naszym forum w imieniu całej administracji! Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba.
Na przyszłość używaj mniejszej czcionki :3

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
alt
Dest3r:
Hej Ulka, jakiego zawodu się uczysz?
Lubisz keczup? Jeżeli jesz frytki to maczasz je w keczupie czy oblewasz je nim?
Cukiernik
Keczap… lubię… maczam je w keczapie boki zrywam :D

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
alt
Mroczna:
Witam Cię zatem serdecznie na naszym forum!

Pytanko: lubisz czytać?
Lubię czytać aczkolwiek mam zrypany tryb praktyk i nie mam przez to czasu dla siebie
Z tego co pamiętam to wciągały mnie książki (jak byłam młodsza) od chrzestnego
Andrzeja Maleszki czerwone krzesło
i Mikołajek
a tak to teraz zaczęłam kilka książek i zapomniałam o nich sama już nie wiem dlaczego.
alt
Ayame:
Prawie dostałam raka oczu, bo czcionka https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/71/b2/e5/71b2e56ac7bca5361221f0c35fdea30f.jpg

Witam Cię na forum droga cyferko! Widzę, że powitanie już jest to teraz zapraszam do działania i udzielania się.
Powinno Ci się tutaj spodobać.

Lubisz boczek? Lubisz muzykę klasyczną?

Grasz w jakieś gry?

Miłego pobytu na forum
Hahahahahah <3 UroczaśTy
lubię boczek :D
A co tak o te jedzenie dopytujecie się? Obiad szykujecie dla mnie? ^^
Muzyka klasyczna… słuchałabym gdyby ktoś zapuścił

Nie gram w gry :)
alt
Kageno:
Witam Cie na naszym forum w imieniu całej administracji! Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba.
Na przyszłość używaj mniejszej czcionki :3
Miło mi, że mnie tak przywitaliście cieplutko <3 Dobziu

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Witam cyferkowa Pani ^^ Nazywam się Paweł i mam 18 lat. Też zarejestrowałem się tu niedawno. Jeśli będziesz chciała pogadać, to napisz do mnie na pw. Masz też moje gg na moim profilu. Moje pierwsze pytanie do ciebie brzmi: Skąd pomysł na nick :) ? Czyżby fanka matematyki? A może fizyka jest twoją dziką pasją? Jak zaczęła się twoja przygooda z anime? Czy uprawiasz jakiś sport? W której części polski mieszkasz? Jakie jest twoje ulubione anime? Czekam na twoją odpowiedź, my lady :)

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
alt
ProteoBakter:
Witam cyferkowa Pani ^^ Też zarejestrowałem się tu niedawno. Jeśli będziesz chciała pogadać, to napisz do mnie na pw. Masz też moje gg na moim profilu. Moje pierwsze pytanie do ciebie brzmi: Skąd pomysł na nick :) ? Czyżby fanka matematyki? A może fizyka jest twoją dziką pasją? Jak zaczęła się twoja przygooda z anime? Czy uprawiasz jakiś sport? W której części polski mieszkasz? Jakie jest twoje ulubione anime?
Nick wymyśliłam gdy zakładałam insta i chciałam coś prostego i łatwego do zapamiętania ;)
Przedmioty ścisłe to mój wróg nr 1
Przygodę z Anime zaczęłam gdy poznałam moją kuzynkę która interesuje się k-popem i to zapoczątkowało moją przygodę z amino. Moim pierwszym amino jest czarodziejka z księżyca którą darzę nienawiścią bo jest niesamowitym tasiemcem.
Po wf mam zakwasy więc to wiele wyjaśnia ;)
W wielkopolsce mieszkam :3
Moje ulubione… hmm… absolute duo

Ostatnia edycja:
T

Tanovan

Sie sie siemaneczko. Baw się dobrze w tym psychiatryku :)
pytanie ode mnie - kichasz seriami?
I plot twist!
Czy koń może założyć firmę?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
alt
1234567890:
alt
ProteoBakter:
Witam cyferkowa Pani ^^ Też zarejestrowałem się tu niedawno. Jeśli będziesz chciała pogadać, to napisz do mnie na pw. Masz też moje gg na moim profilu. Moje pierwsze pytanie do ciebie brzmi: Skąd pomysł na nick :) ? Czyżby fanka matematyki? A może fizyka jest twoją dziką pasją? Jak zaczęła się twoja przygooda z anime? Czy uprawiasz jakiś sport? W której części polski mieszkasz? Jakie jest twoje ulubione anime?
Nick wymyśliłam gdy zakładałam insta i chciałam coś prostego i łatwego do zapamiętania ;)
Przygodę z Anime zaczęłam gdy poznałam moją kuzynkę która interesuje się k-popem i to zapoczątkowało moją przygodę z amino. Moim pierwszym amino jest czarodziejka z księżyca którą darzę nienawiścią bo jest niesamowitym tasiemcem.
Absolutne duooo

Ostatnia edycja:
M

Minrae

Witaj na forum ! :D
Oglądasz tylko anime ? A może czytasz jakieś mangi ?
Lubisz horrory ? :D

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
alt
Tanovan:
Sie sie siemaneczko. Baw się dobrze w tym psychiatryku :)
pytanie ode mnie - kichasz seriami?
I plot twist!
Czy koń może założyć firmę?
nie… kicham tym co wdycham na cukierni :D
Num, może ^^

Ostatnia edycja:
LukiMaster

LukiMaster

New member
Witam na forum. Przywitanie czysto formalne, bo już na czacie Cię spotkałem. Ja mam pytanie takie: Pepsi czy Cola?

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Siema, pytanie ode mnie(fk wrex) lubisz seriale? :D

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
alt
LukiMaster:
Witam na forum. Przywitanie czysto formalne, bo już na czacie Cię spotkałem. Ja mam pytanie takie: Pepsi czy Cola?
Woda przegotowana <3
alt
Airzel:
Siema, pytanie ode mnie(fk wrex) lubisz seriale? :D
Seriale anime- tak
alt
Minrae:
Witaj na forum ! :D
Oglądasz tylko anime ? A może czytasz jakieś mangi ?
Lubisz horrory ? :D
z mangą przygodę zacznę po Pyrkonie jak kupię jakieś ;)
Horrory… sama nie będę oglądać :p

Ostatnia edycja:
A

anon69907507

eloelo 520
Jakie masz marzenia, marzenie??
Lubisz placuszki, albo racuszki??

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
alt
Ayame:
alt
1234567890:
alt
ProteoBakter:
Absolutne duooo
no co? :p

Ostatnia edycja:
TroLoL

TroLoL

Donator
Siemaneczko

Lubisz masło?

Czerwona cegła, widzisz ją i co przychodzi Ci jako pierwsze na myśl?

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
40.png
anon69907507:
eloelo 520
Jakie masz marzenia, marzenie??
Lubisz placuszki, albo racuszki??
moim marzeniem jest skonczyć tę szkołę która mi utrudnia życie a dokładnie mój szef
lubię naleśniki
40.png
TroLoL:
Siemaneczko

Lubisz masło?

Czerwona cegła, widzisz ją i co przychodzi Ci jako pierwsze na myśl?
pomaluję ją na czarno, będzie miała lepszy dizajn

tak, lubię maseło

Ostatnia edycja:
Top Bottom