Cze wszystkim :-)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

Blazer

Imię:paweł
Lat: prawie 16
Zainteresowania: ciężko powiedzieć na pewno anime, gry, książki, sport. Jeżeli chodzi o przedmioty to biola i chemia.
Ulubione anime: nie mam. Widziałem: SAO, Naruto, Darker than black, Log Horizon, Ao no exorcist, Magi, Strike the blood, Król szamanów oczywiście, Bleach( dotarłem do momentu walk z Bounto, czy jakoś tak), Fairy Tail ( moment wyjścia z Edoras). Aktualnioe zabieram się za Kuroshitsuji, skończe Bleacha i Fairy Tail.
Muzyka: Rock( industrial), metal, gotic, dark wave, dark electro. I inne.
Gry: głównie MMO i RPG.
Jak do was dotarłem: Facebook, fanpage SAO.
Pożywienie: czekolada i ciepłe bułeczki.
I to chyba tyle. Jak coś to śmiało pytać.

Ostatnia edycja:
Jeżeli chodzi o zespoły to mam aktualnie faze na Aesthetic Perfection i And One, no i jeszcze Mono Inc. Nie każdemu sie podoba, ale mi owszem.
Rpg typu: Tes:Skyrim, dragon age, assasyn’s creed. A MMO to dużo przerobiłem.

Ostatnia edycja:
Solidarnie z Polską powiem że Wawel, choć Milka też ujdzie.

Ostatnia edycja:
Joł Pawle z okolic Bytomia xD
Standardowo dam jakieś pytanie:
Lubisz masło?(bez skojarzeń)

Ostatnia edycja:
Masełko? Ależ oczywiście. Szczególnie jak jest takie, doooobrze ubite xD.

Ostatnia edycja:
Cześć Blazer
Zamierzasz kończyć Bleacha i FT?
Co z pizzą i zapiekankami?

Ostatnia edycja:
No zamierzam, troche mi to zajmie ale tak.
Dobra, od początku.
Pożywienie: czekolada, masło, pizza, zapiekanka, spaghetti, ciepłe bułeczki, hamburger, schabowy itd.

Ostatnia edycja:
hejka z tej strony Levi$ ;D

Kończ FT bo końcówkę pierwszego sezony naprawdę warto zobaczyć, a i kolegny sezon patrząc na mangę zapowiada się świetnie. Co do Bleach’a to też zaczołem ale…

Oglądałeś może DxD albo HOTD ? Albo Może tu love Ru?

Ostatnia edycja:
Cześć Paweł miło poznać polecam oglądać FT bo za parę dni rusza nowy sezon ( kontynuacja)

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom