Cze...

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
T

TomokoKuroki

Imię: Bartosz
Lat: w tym roku 22
Ulubione anime: Dragon Ball Z, Love Live School Idol Project, Watamote i parę innych…
Ulubiony gatunek muzyki: hardcore, terrorcore, speedcore, splittercore, breakcore, extratone, polcore, frenchcore i pochodne, ale podoba mi się też muzyka z anime…
Skąd sie dowiedziałem o forum: wujek Google

Ogólnie jestem osobą prowadzącą samotniczy tryb życia, nie pracując i nie ucząc się spędzam praktycznie całe dnie przed laptopem oglądając anime albo grając w osu, world of tanks, gta i inne gry, czasem puszczam streamy na twitchu (przeważnie z osu). Rzadko kiedy napiszę jakiś “wiersz”, napisałem też IX rozdziałów “mini-książki”. Cechuje mnie bardzo niska samoocena (przynajmniej ludzie mówili że to niska samoocena, ja mam inne zdanie), nigdy nie posiadałem dziewczyny (chociaż kilka niewiast pisało mi na gg “kocham cię” - miłość przez internet - ehh ale to słodkie), nigdy też nie byłem na jakiejkolwiek imprezie, nie umiem tańczyć, nie umiem pływać, nie mam prawa jazdy (oblałem 7 razy). Kibicuję Legii Warszawa, Unii Leszno, oglądam też skoki narciarskie i F1. No, to właściwie tyle o mnie… Może zaś zrobię z siebie pośmiewisko i wstawię tu swoje zdjęcie w odpowiednim dziale ale to później… Pozdrawiam ;-

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Grunt to iść przez życie z optymizmem ^^ ale to jak milionerem jesteś ? nie uczysz się, nie pracujesz, hmm…
Standardowo pytanie jaki rocznik jesteś? 92?
Zapraszam cię oczywiście na chat :)

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Nie ma to jak opisać całe swoje życie w paru zdaniach ale siema witamy i na chat i ts zapraszamy

Ostatnia edycja:
K

Kubson

New member
Cześć Bartek nie załamuj się tak napewno kogoś znajdziesz (mówi to singiel tak tak wiem :p) grunt to iść przed siebie i się nie zatrzymywać i do roboty leniu XD zapraszam na chat i ts’a :D.

Ostatnia edycja:
T

TomokoKuroki

Tak, jestem z rocznika 92. Myśli samobójcze miałem ale nie akurat z tego powodu, zresztą w tym roku planuję pójść do jakieś pracy, niestety dość dużą przeszkodą może być tutaj moja fobia społeczna ale cóż.

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Witam cię Bartku na naszym super hiper ekstra forum (nie ma lepszego, potwierdzone info). Skąd jesteś? Czy bycie samotnikiem wzięło się znikąd czy był jakiś ważny czynnik, który to w tobie zrodził?

Ostatnia edycja:
P

Payback

Witaj Bartku.

Jak tak przeczytałem twój opis, to momentalnie stwierdziłem, że avek idealnie do ciebie pasuje. ;p Jestem troszkę zmęczony, więc tylko napiszę, że grywam nałogowo w Osu!(ostatnio troszkę mniej). Jak byś miał ochotę na małą grę, to napisz w grze ( http://osu.ppy.sh/u/2501247 ). Plus za Legię(w sumie nie do końca kibicuję, ale jedyny przyzwoity klub w Polsce) i skoki. F1 w tym sezonie nie oglądam - jak tam sytuacja? Zbaczając z drogi takie pytanko - skąd pomysł na nick? OK, nie chcę cię przytłoczyć pytaniami, więc powiedzmy, że tyle ode mnie. Zapraszam na chat i TSa oraz zachęcam do dłuższego pozostania z nami. :)

Ostatnia edycja:
K

Kiicia

New member
cudownośći. Coraz więcej starszych osób. Miło Miło. Oby tak dalej
Moje pytania:
  • Czy uwielbiasz kotełki?
    -Oryginalnie ile liczysz sobie wzrostu? ^^

Ostatnia edycja:
P

Payback

Nie oglądałem, nie wiem. Łatwo się domyślić, że przez to pytam. Wolałbym usłyszeć odpowiedź od Tomokiego, ale dzięki.

Ostatnia edycja:
T

TomokoKuroki

Jestem z Leszna w Wielkopolsce. Od zawsze trzymałem się na uboczu i praktycznie albo nie miałem przyjaciół albo miałem ich znikomą ilość. W liceum było z tym trochę lepiej, obecnie mam tak naprawdę 2 dobrych kumpli ale rzadko się z nimi widuję, ogólnie jednak odpowiada mi spokój i cisza, przywykłem już do tego więc samotność mi nie przeszkadza. Payback, oczywiście możemy zagrać w osu ale rozpykasz mnie z pewnością bo ja gram tylko 4 fun. No i jeśli chodzi o F1 to obecnie Mercedes jest daleko w przodzie. Kotełki w sensie koty? No, mogą być ale jedynym zwierzęciem jakie miałem był królik, no i jeszcze pies ale psa miałem rok więc… Wzrostu liczę sobie chyba 178cm, nie wiem, nie przykładam zbytniej wagi do takich spraw jak pomiar wzrostu czy wagi… No i finalnie co do avka to tak jak wspomniał ninja, Tomoko Kuroki to jedna z moich ulubionych bohaterek anime, m.in dlatego że jako-tako prowadzi tryb życia podobny do mojego, siedzi przy komputerze tudzież ogląda anime… No to chyba odpowiedziałem na wszystkie pytania ;p

Ostatnia edycja:
O

Okashin

miło mi poznać możesz mówić do mnie Shin widze, że mamy coś wspólnego z tą samotnością i dobrze, że nie masz przez to jakiś depresji i myśli samobójczych.

Ostatnia edycja:
C

COCOart

New member
Nowi powinni trzymać się razem : o

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Cześć Tomoko (mi się to imię kojarzy z Sora no Otoshimono)
Też kiedyś miałem depresję ale znam już teraz siebie na tyle że jakoś sobie radzę. Taka np. epic music jest świetnym lekarstwem na wszelki smutki i zły humor.
Oglądasz może No game no life? Nowe anime z tego sezonu, w sumie też o NEETach, a do tego jest epickie

Ostatnia edycja:
Top Bottom