Cze

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
B

bizmut

Marudzo na czacie to napiszę:

Imię: Bizmut
Lat: Jakieś dwa i pół miliarda
Ulubione anime: Inferno Cop, Nichijou, Madoka, Lein, Ergo Proxy, WataMote, seria Monogatari, Non Non Biyori, Yuru Yuri.

Ulubiony gatunek muzyczny: death metal, breakcore.
Zainteresowania: mówienie prawdy, kłamanie.

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
No w sumie napisałeś swoją nitkę tak, że rzeczywiście jest to bezcelowe-jak mówiłeś XD
No ale nie szkodzi.

Skończyłeś jakieś szkoły? Jakieś szczególne kierunki? Łaczy się to w jakiś sposób z twoimi zainteresowaniami? Chyba, że mówienie prawdy i kłamanie to na prawdę twoje jedyne.

No i ważne pytanie(chyba już pytałam, ale nie pamiętam odpowiedzi)
Lubisz boczek? :>

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Prawda a kłamstwo to jest to samo! Jakie lubisz czytać książki?
Witamy w forumowej rodzince! :3

Ostatnia edycja:
B

bizmut

Studia skończyłem, pracę dostałem, gry se kupiłem i w nie pograłem. Programuję, aczkolwiek na studiach ciekawsze, bardziej matematyczne rzeczy się działy. Opowiadali nam jak to się dzieje, że komputer nie umie powiedzieć czy program się zatrzyma czy będzie pętlić i takie tam. Wiąże się to dość blisko z powodem, dla którego istnieją prawdziwe twierdzenia bez dowodów.

Animce oglądam od stosunkowo niedawna, jakiegoś pół roku. Ale trochę już przeleciałem. Nawet MALa mam.

Boczek jest ważny, ale tak naprawdę to liczy się to co jest obok niego: słonina. Bez słoniny nie byłoby smalcu.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Pograjmy w prawdę - tym razem - wiec zadam ci kilka pytań, na które mam nadzieję odpowiesz nie “zgrywajac sie”
Etooo… Zaczynajmy ;
Jak naprawde nasz na imie?
Ile masz lat?
Jak trafiles na animes.pl?
Ja dlugo ogladasz juz anime?
Czytasz mangi? Jesli tak to jakie? Jaka jest twoja ulubiona?
Widziales może “No game no Life?” “Sword art Online” albo “Fairy Tail”?
Jezdzisz na konwenty?
Z jakich okolic pochodzisz?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
Mysle ze to narazie wystarczy za nas wszystkich!

Licze na udana współpracę !

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!
Ari na?

A tak serio, to co tam?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Pozdrawiam, czytasz może książki, byś coś polecił innym?

Ostatnia edycja:
B

bizmut

Prawda jest taka, że mówienie rzeczy w oczywisty sposób jest nieciekawe. Mówienie rzeczy wprost jest prawie, że obrażaniem inteligencji osoby po drugiej stronie monitora.
Jak naprawde nasz na imie?
Jakie ma to znaczenie? Póki jestem na forum i czacie to wystarczy nick. Ważne się to robi dopiero wtedy, gdy co najmniej rozmawia się w obecności osoby, którą się zna też poza internetami.
Rok w profilu się zgadza. Od tego jest niedaleko do odpowiedzi.
Jak trafiles na animes.pl?
Kompletnie przez przypadek. Wujek google mi podpowiedział.
Ja dlugo ogladasz juz anime?
Patrz mój poprzedni post.
Czytasz mangi? Jesli tak to jakie? Jaka jest twoja ulubiona?
Fizycznych w rękach nie miałem. Z takich w internetach to lubię Mob Psycho 100, Helcka i OPMa.
Widziales może “No game no Life?” “Sword art Online” albo “Fairy Tail”?
Patrz mój poprzedni post. Będę udawał, że SAO miało 13 odcinków.
Jezdzisz na konwenty?
Póki co nie miałem dość okazji + motywacji. Szczególnie, że jestem kompletnie w tym niezorientowany. Pewnie prędzej czy później się gdzieś pojawię, ale przy pierwszym takim wyjeździe jest sporo niewiadomych i nieogarniętej jeszcze organizacji się.
Z jakich okolic pochodzisz?
Wrocław.
Kawa czy herbata i ile cukru?
Kawa. Czarna i gorzka jak życie.
Ulubiona pora roku?
Późna wiosna. Akurat teraz powoli się dzieje. \o/
Ulubiona potrawa?
Truskawkowe ciasto z galaretką.
alt
nexus:
Pozdrawiam, czytasz może książki, byś coś polecił innym?
Ostatnio niewiele. Polecić mogę prawie wszystko co napisał Vonnegut , serię Koło Czasu i książki Brandona Sandersona.

Ostatnia edycja:
T

Turel

Witaj na forum. Widzę, że jesteś dość nietuzinkową osobą i dobrze, bo nudno jest być normalnym. :)
Widzę też, że nie lubisz podawać zbyt wielu danych o sobie. I słusznie. Ludzie nie dbają o własną prywatność w tych czasach. A im mniej człowiek wie tym lepiej śpi. :>
W pełni zgadzam się z tym, że na forum nick w zupełności wystarczy, po to one właśnie są, nie? Ja również nie podałem tu swojego imienia. Tylko nieliczni wtajemniczeni je znają.

Widzę też że nie traktujesz życia zbyt poważnie, to się chwali. xD

Studiowałeś informatykę? Pracujesz w branży? Jak matematyka może być ciekawa?

No a poza tym standardowo: Życzę miłego pobytu na forum, zapraszam na chat, do działu o kreskówkach oraz na skypowe konfy. :3 Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
B

bizmut

alt
Turel:
Widzę, że jesteś dość nietuzinkową osobą i dobrze, bo nudno jest być normalnym. :)
Tylko na pierwszy rzut oka.
alt
Turel:
Studiowałeś informatykę? Pracujesz w branży? Jak matematyka może być ciekawa?
Tak. Tak. Matematyka to piękna dziedzina, w której zdanie “w każdym barze jest taka osoba, że jak ona pije to wszyscy piją” jest prawdziwe. Dobry dowód twierdzenia jest jak kryminał.

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam Cię zatem serdecznie na forum i ja. Baw się tu dobrze.
Masz ogromnego plusa za Madokę.
PS Lubisz sernik?

Ostatnia edycja:
Top Bottom