Czeeeeeeść wszystkim ^^

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
F

Fafau

Cześć mam na imię Mateusz i mam 19 lat ^^
Moje ulubione anime to (kolejność jest przypadkowa): Shingeki no Kyojin, Death Note, Tokyo Ghoul, Code Geass, Hellsing, No Game no Life, Naruto, Gintama, Fairy Tail, Log Horizon, Ansatsu Kyoushitsu i oczywiście Fullmetal Alchemist.
To byłoby tyle z takich najulubieńszych, ale inne które też mi się spodobały to: Sword Art Online, MM!, Zero no Tsukaima, Ao no Exorcist, Suisei no Gargantia i Highschool of the Dead.
Mój ulubiony gatunek muzyczny to rock i jego podgatunki ale metalowa brzmienia też mi się podobają a fajnymi nightcorami też nie pogardzę ^^ Jeśli miałbym wymieniać ulubione zespoły to trochę by tego było więc może dam takie swoje top 5 czyli: Black Veil Brides, Asking Alexandria, Metallica, Avenged Sevenfold, Simple Plan.
Moje zainteresowania hmmm… anime, manga, muzyka (gram a przynajmniej próbuję grać na gitarze 8 lat ;–;), ciekawe filmy i gry ^^
O forum dowiedziałem się przeszukując internety.
No to chyba tyle ^^
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeść, miło mi was poznać ^^

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Witaj na forum,Mateuszu:). Ja mam takie pytanko, kogo z męskich i damskich postaci Fairy Tail lubisz?

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Cześć, Fafau.
Jakie filmy uważasz za ciekawe?

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Tutaj odpowiem na pytanko o Fairy Tail ^^
Z męskich postaci to będzie: Natsu, Gray, Gildarts, Laxus i mój ulubieniec Gajeel. ^^
A z damskich to: Erza, Juvia i Levy ^^

A tutaj odpowiem na pytanko o ciekawych filmach. ^^
No dla mnie ciekawe filmy to takie które mają fajną fabułę, można się przy nich pośmiać ale też dają do myślenia.
Z gatunków to lubię: horrory, detektywistyczne, fantasy, dobra komedia też może być ^^

Ostatnia edycja:
Caroline

Caroline

Member
Plusik za horrory. A jaki jest Twój ulubiony? Lubisz horror-komedie typu “Martwica mózgu”?

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Bardziej wolę takie horrory że horrory. A ulubiony to chyba nie mam lubię Egzorcystę, Egzorcyzmy Emily Rose, Dom w głębi lasu, wszystkie części Piły no może coś by się jeszcze znalazło ale zapomniałem tytułu ^^

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D Na pewno będziesz się tu świetnie bawił. Teraz 2 pytanka ^^

Anime które najbardziej Cię zawiodło?

Posiadasz Mala?

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Hmmm myślę że takim anime jest Danganronpa cały czas czekałem na ten moment aż otworzą te drzwi a tu lipa ;—;
A co to jest mal ? ^^

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Witam ! Zwą mnie Vudzio.
Widzę kolejny miłośnik dobrej muzyki :D
Teraz pytanie… co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Apokalipsa zombie hmmm w sumie to chciałbym to zobaczyć ^^ A gdyby coś takiego się stało to nie wiem co sam bym zrobił :3
W sumie zombie to spoko goście są, trochę sztywni i mało mówią ale ogólnie spoko :D

A dobra to już będę wiedział :D dzięki ^^

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Hejka :) Ja nazywam się Paweł i mam 18 lat. Jeśli będziesz miał jakieś pytania, albo po prostu będziesz chciał pogadać to śmiało. Nie gryzę ;-) Pisałeś o grach. Jaki gatunek lubisz? RPG, strzelanki, a może strategiczne, albo sportowe?

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Najbardziej to chyba lubię rpg ale ostatnio rzadko gram w jakieś single player. Teraz to głównie mmo typu Tera, Aion, Guild Wars 2, WoW, Black Desert choć to ostatnie jest fajne to teraz z b2p zrobili p2w i tak średnio mi się podoba. Natomiast ze strzelanek to pewnie będzie CS:GO ale ostatnio jakoś czasu brakuje na gry ^^

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hej! Jestem Aju, miło poznać.

Lubisz boczek? Polecisz mi dobre soundtracki?

Wpadaj na czat, bo ostatnio tam cicho…
Jak nie cicho, to nudno. No i baw się dobrze z nami :D

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Lubię boczek ^^
Soundtracki hmmm no to tak:
Black Veil Brides - Rebel Love Song, Fallen Angels, Faithless, Perfect Weapon, The Legacy, In The End, Heart of Fire, Lost it All, Beautiful Remains, Knives and Pens, Reveletion, Unbroken, Carolyn, Coffin, New Religion, Walk Away, Children Surrender, Devil in The Mirror, Rebel Yell ogólnie polecam poogarniać ich wszystkie nuty ^^
Asking Alexandria- Here I am, Let it sleep, I won’t give in, moving on, the black
Avenged Sevenfold- Afterlife, Buried Alive, Unholy, Welcome to the Family, Hail to the king, Shepard of fire, Nightmare ich też polecam ogarnąć dobrze ^^
Metallica - One, Nothing Else Matters, Unforgiven 1 2 3, That was just your life, All nightmare long, Fade the black, Blackned, St. Anger, Battery, Enter Sandman, Master of Puppets ich też poogarniaj bo są świetni ^^
Skillet- to ich albumy Rise, Comatose i Awake & Alive
Thousand Foot Krutch - album Phenomenon
Three Day’s Grace - album One X, life starts now i Three Day’s Grace xD
ONE OK ROCK - grają rock i jrock to możesz - Remake, Mighty Long fall, Beginning, No Sacred
Simple Plan - Me Against the world, Summer Paradise, Save You, Last one standing i ogólnie ich obczaić
jeszcze jakieś zespoły to możesz Falling in Reverse, Iron Maiden, Disturbed, System Of a Down, Bullet For my Valentine, Story of the Year, Hollywood Undead, Breaking Benjamin, Billy Talent i A Day To Remember

Jak coś to pisz po więcej zawsze polecę ^^

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Witaj.
“…ale inne które też mi się spodobały to: Sword Art Online…” jak chcesz to mam numer do dobrego egzorcysty :3

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Nie chcę ^^ spodobało mi się głównie na początku potem już tak średnio :3 ale ogólnie anime fajnie nie wiem dlaczego mam iść do egzorcysty :/

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Wowowowo dobra robota i dzięki! większość znam resztę sprawdzę.
Masz może jakiś ulubiony soundtrack z gry?

Ostatnia edycja:
H

Hesoy

Sao w skrócie , a po za tym, grasz w wowa na globalu?

Ostatnia edycja:
F

Fafau

Pierwsze pytanko ^^
Z gry to raczej średnio jakoś lubię bardziej z anime: Naruto, Fairy Tail, Mirai Nikki albo Ao no Exorcist. ^^

Drugie pytanko ^^
W Log Horizon jest Soujiro guild master gildii zachodniego wiatru czy jakoś tak to było ale przy nim Kirito to nikt :3
Na globalu swego czasu grałem baaardzo długo potem przeszedłem na nieoficjalne serwery też chwilę pograłem a obecnie to tak jakoś już nie gram.

Ostatnia edycja:
Top Bottom