Cześć :D

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
E

Evvelina

Nie powiem jak mam na imię :D Mam 18 lat i mieszkam w Małopolsce. Z muzyki najbardziej lubię rock i lekki metal. Ostatnio mam trochę kryzys oglądania anime, bo nauka do matury albo nie mam po prostu ochoty, ale do ulubionych serii z pewnością zaliczę Darker than black, Steins Gate, Code Geass, Death Note, Angel Beats! Anime oglądam jakoś od :p Uwielbiam książki C.R. Zafona, jak cos (normalnego) chcecie wiedziec, to pytajcie

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witam, Cię serdecznie na forum, fajnie, że do nas wpadłaś, ciekawie się z Tobą rozmawiało na Anime On, mam także nadzieję, że będziesz się udzielała na tym forum i wchodziło na nasze konfy. Szacunek za Steins;Gate, to naprawdę dobra seria, jedna z moich ulubionych, również i Death Note jest wspaniały. Co do matury, mam nadzieję, że wyjdzie Ci ona dobrze. Jeśli chodzi o książki, jakie gatunki lubisz najbardziej?

Życzę Ci miłej zabawy :)

Ostatnia edycja:
E

Evvelina

alt
byters:
Witam, Cię serdecznie na forum, fajnie, że do nas wpadłaś, ciekawie się z Tobą rozmawiało na Anime On, mam także nadzieję, że będziesz się udzielała na tym forum i wchodziło na nasze konfy. Szacunek za Steins;Gate, to naprawdę dobra seria, jedna z moich ulubionych, również i Death Note jest wspaniały. Co do matury, mam nadzieję, że wyjdzie Ci ona dobrze. Jeśli chodzi o książki, jakie gatunki lubisz najbardziej?

Życzę Ci miłej zabawy :)
nie jestem molem książkowym i nie mam ulubionego gatunku ;) albo książka mi się spodoba albo nie

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witaj Evv, bardzo ciekawi mnie jak masz na imię. Dziwne, że jeszcze nikt nie zapytał, czy lubisz masło. Ja też nie zapytam. Masło lubi każdy. A kto nie lubi, ten jest idiotą i lamą. Witam serdecznie. Żegnam też.

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
W takim razie od siebie polecę Ci książki Kinga. :) Są bardzo interesujące, jeśli chodzi o fabułę i lekko się je czyta. Na początek poleciłbym Ci zbiór opowiadań “Cztery Pory Roku” lub “Wszystko jest względne”, chyba, że wolisz powieści, warty polecenia jest “Sklepik z marzeniami”, to w sumie thiller, chwilami horror, ale również elementy powieści obyczajowej znaleźć możesz. Co do anime, mogę polecić Monster, ale nie wiem czy lubisz anime z takim klimatem, bo ja w sumie uwielbiam ciężki rzucający się, w pewnym zakresie, na psychikę klimat. :)

Ostatnia edycja:
E

Evvelina

alt
byters:
W takim razie od siebie polecę Ci książki Kinga. :) Są bardzo interesujące, jeśli chodzi o fabułę i lekko się je czyta. Na początek poleciłbym Ci zbiór opowiadań “Cztery Pory Roku” lub “Wszystko jest względne”, chyba, że wolisz powieści, warty polecenia jest “Sklepik z marzeniami”, to w sumie thiller, chwilami horror, ale również elementy powieści obyczajowej znaleźć możesz. Co do anime, mogę polecić Monster, ale nie wiem czy lubisz anime z takim klimatem, bo ja w sumie uwielbiam ciężki rzucający się, w pewnym zakresie, na psychikę klimat. :)
sklepiku z marzeniami wytrzymalam polowe xD po czym po poltora roku przetrzymywania oddalam (zalana kawa, ale nie widac dopoki sie nie otworzy!) kolezance :D

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!

Co tam?

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
W takim razie może spróbuj ze “Lśnieniem”, jeśli podobał Ci się “Sklepik z Marzeniami”, może warto by było powrócić. Ogólnie polecam Ci czytanie książek na czytniku e-booków z e-inkiem. Nie męczy oczu, bo nie ma w tym ledowego wyświetlacza i możesz czytać w nim, co tylko zechcesz. W sumie poleciłbym również książki Mastertoona, książka “Zjawa” jest moją ulubioną, ponieważ opowiada bardzo ciekawą historię, która, naprawdę, w niektórych momentach była przerażająca. W sumie, kiedy czytam, lubię “wnikać” w świat przedstawiony i “przenosić się” wyobraźnią do czytanej książki. Sorki, że tak męczę, ale generalnie, lubię polecać książki :)

Ostatnia edycja:
E

Evvelina

alt
byters:
W takim razie może spróbuj ze “Lśnieniem”, jeśli podobał Ci się “Sklepik z Marzeniami”, może warto by było powrócić. Ogólnie polecam Ci czytanie książek na czytniku e-booków z e-inkiem. Nie męczy oczu, bo nie ma w tym ledowego wyświetlacza i możesz czytać w nim, co tylko zechcesz. W sumie poleciłbym również książki Mastertoona, książka “Zjawa” jest moją ulubioną, ponieważ opowiada bardzo ciekawą historię, która, naprawdę, w niektórych momentach była przerażająca. W sumie, kiedy czytam, lubię “wnikać” w świat przedstawiony i “przenosić się” wyobraźnią do czytanej książki. Sorki, że tak męczę, ale generalnie, lubię polecać książki :)
kupilam sobie kindla niedawno i bardzo fajnie sie czyta na nim, tylko niektore ksiazki zle sie formatuja :/ z ksiazek jeszcze bardzo polubilam serie igrzysk smierci, teraz koncze tez serie “niezgodna”, ale troche zawodzi mnie ostatni tom :c
alt
Yankesss:
Ori! Sjań ndum Nekrin de Nekrinius!

Co tam?
A dobrze :D a tam?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Hejo jestem Ayu, miło mi poznać.
Zostań z nami wariatami jak najdłużej!!!

:)

Wiem że nie lubisz boczku

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Tego typu czytniki są świetną rzeczą. Dają możliwość czytania tego, co tylko zechcemy. Wiele interesujących książek, które nie są dostępne w księgarniach, w zbyt łatwy sposób, można z łatwością ściągnąć i wgrać na czytnik. W sumie z takich rzeczy, polecam Ci trylogię Stanisława Grzesiuka. To autobiografia naprawdę ciekawego człowieka w 3 częściach, nie jestem pewien czy lubisz takie książki, ale te czyta się świetnie, ponieważ są napisane świetnym, lekkim językiem, z humorem, mówią jednak o mrocznych czasach i wydarzeniach, które w literaturze są opisywane w zupełnie innej formie, więc warto przeczytać. :)

W sumie nie czytałem książek, które wymieniłaś, natomiast słyszałem, że są interesujące, pewnie się za nie kiedyś zabiorę. :)

Ostatnia edycja:
E

Evvelina

alt
byters:
Tego typu czytniki są świetną rzeczą. Dają możliwość czytania tego, co tylko zechcemy. Wiele interesujących książek, które nie są dostępne w księgarniach, w zbyt łatwy sposób, można z łatwością ściągnąć i wgrać na czytnik. W sumie z takich rzeczy, polecam Ci trylogię Stanisława Grzesiuka. To autobiografia naprawdę ciekawego człowieka w 3 częściach, nie jestem pewien czy lubisz takie książki, ale te czyta się świetnie, ponieważ są napisane świetnym, lekkim językiem, z humorem, mówią jednak o mrocznych czasach i wydarzeniach, które w literaturze są opisywane w zupełnie innej formie, więc warto przeczytać. :)

W sumie nie czytałem książek, które wymieniłaś, natomiast słyszałem, że są interesujące, pewnie się za nie kiedyś zabiorę. :)
polecam szczególnie “Cień wiatru” Zafona :D moja ulubiona książka

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Uprzejmie dziękuję, chętnie zapoznam się z tą książką. Btw, masz może konto na portalu lubimyczytać.pl ?

Ostatnia edycja:
E

Evvelina

alt
byters:
Uprzejmie dziękuję, chętnie zapoznam się z tą książką. Btw, masz może konto na portalu lubimyczytać.pl ?
nie mam, ale nie czytam za wiele wiec nie mialabym za bardzo co tam oznaczac :p

Ostatnia edycja:
A

Airzel

New member
Cześć Orka, my się chyba nie znamy xd

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hejcia :D w sumie książki Zafona są całkiem spoczko ale tylko jedną do końca przetrwałam. - cień wiatru - czy jakoś tak. Lekka lektura to nie była =_=
Grasz w coś?
Co po maturze planujesz?

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Siemanko

Szybkie pytania

Palisz?

Pijesz?

Jesteś agresywna po alkoholu?

Ukażesz nam swe oblicze?