G
Green-Ivan
Witam wszystkich z tej strony Green-Ivan. Anime oglądam gdzieś cztery czy pięć lat. Chociaż może lepiej powiedzieć, że całe życie w końcu oglądało się Pszczółkę Maje i Muminki 
Co do ulubionych anime to ciężko coś wybrać. Jednak jak już to bankowo Hellsing, Hajime no Ippo,History’s Strongest Disciple Kenichi,D.Gray-Man,Black Lagoon,High School DxD (sezon pierwszy reszta to dno) i jeszcze trochę innych. Szkoda czasu na takie wymienianie. Mang za dużo nie czytałem ,ale jak już to Sun-Ken Rock oraz Nozoki Ana ta manga mnie naprawdę urzekła
W razie czego podaje link do MAL’a:
myanimelist.net
Poza anime i mangą interesują mnie sporty walki dokładnie zachowanie ciała na przyjecie poszczególnych technik lub podczas wyprowadzania tych technik. Z innych sportów to od pewnego czasu kalistenika. Oczywiście książki różniej maści, w różnych ilościach i odstępach czasu. Grywam też w gry komputerowe przeważnie cRPG i RTS jednak klika lat grałem też w Magic the Gathering. Interesuje się też sprzętem audio oraz muzyką. Gust muzyczny jest u mnie bardzo rozległy zależy od nastroju z naciskiem na rock i jazz. Poza diso polo to taki gatunek z serii który mogę poczęstować słowami: apage, Satanas! Do tego dochodzą komputery, gotowanie i wszystko inne co przykuje moją uwagę na dłuższy czas.
Forum wybrane całkowicie przypadkowo. Za sprawą pozycjonowania w google
Pomysł na rejestracje pojawił się po wypadzie weekendowym na Pyrkon. Pierwszy raz byłem na takiej imprezie. Zostałem oczarowany tym wydarzeniem, żałuje, że wcześniej nie pojechałem na takie wydarzenie.Niby jest super, ale jak nie ma się do kogo gęby otworzyć to robi się średnio. Taka nadzieja naiwniaka, że może to przyszłego roku zapoznam jakieś ciekawe osoby tu. Tak wiem okłamuje się.
I na koniec jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników
Green-Ivan
Co do ulubionych anime to ciężko coś wybrać. Jednak jak już to bankowo Hellsing, Hajime no Ippo,History’s Strongest Disciple Kenichi,D.Gray-Man,Black Lagoon,High School DxD (sezon pierwszy reszta to dno) i jeszcze trochę innych. Szkoda czasu na takie wymienianie. Mang za dużo nie czytałem ,ale jak już to Sun-Ken Rock oraz Nozoki Ana ta manga mnie naprawdę urzekła

Green-Ivan's Profile - MyAnimeList.net
Check out Green-Ivan's anime and manga lists, stats, favorites and so much more on MyAnimeList, the largest online anime and manga database in the world! Join the online community, create your anime and manga list, read reviews, explore the forums, follow news, and so much more!
Poza anime i mangą interesują mnie sporty walki dokładnie zachowanie ciała na przyjecie poszczególnych technik lub podczas wyprowadzania tych technik. Z innych sportów to od pewnego czasu kalistenika. Oczywiście książki różniej maści, w różnych ilościach i odstępach czasu. Grywam też w gry komputerowe przeważnie cRPG i RTS jednak klika lat grałem też w Magic the Gathering. Interesuje się też sprzętem audio oraz muzyką. Gust muzyczny jest u mnie bardzo rozległy zależy od nastroju z naciskiem na rock i jazz. Poza diso polo to taki gatunek z serii który mogę poczęstować słowami: apage, Satanas! Do tego dochodzą komputery, gotowanie i wszystko inne co przykuje moją uwagę na dłuższy czas.
Forum wybrane całkowicie przypadkowo. Za sprawą pozycjonowania w google
I na koniec jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników
Green-Ivan
Ostatnia edycja: