R
Roirraw
JA: Cześć, mam na imię Antek i mam 17 lat, uczę się w Warszawie, o stronie dowiedziałem się z fanpagea facebooka i zarejestrowałem się tu z myślą, że znajdę paru fanów SAO, bądź też inne ciekawe osoby. Nigdy nie grałem w PBF, dlatego też chciałem spróbować tutaj, jednak po przeczytaniu zasad i regulaminu gry, nie zbyt mi się to spodobało i zrezygnowałem - inaczej to sobie wyobrażałem.
ANIME: Moje ulubione anime to SAO, oglądałem tez Naruto (jednak od pewnego czasu już mnie to nudzi, wiec zatrzymałem się na którymś odcinku III wielkiej wojny) oraz Erementar Gerad, które dostałem w prezencie. Co jeszcze… oglądałem przez pewien czas SnK, ale zrezygnowałem, nie zaciekawiło mnie. No i Accel World obejrzałem w całości.
MANGA: Jeśli chodzi o mangę to dopiero zaczynam, mam zamiar przeczytać SAO.
Tak po za tym to mimo, że anime oglądam od paru ładnych lat, nie maniacze i nie znam sie bardzo dobrze na m&a jak i kulturze japońskiej.
MUZYKA: Jeśli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego, czasem czegoś częściej, czasem rzadziej, ostatnio preferuję w mocniejszych i szybszych kawałkach.
GRY: Po za tym gram dość dużo, głównie multiplayer, mmo, moba czy fps.
Cześć wszystkim jeszcze raz, mam nadzieje, że zostanę tu na dłużej
ANIME: Moje ulubione anime to SAO, oglądałem tez Naruto (jednak od pewnego czasu już mnie to nudzi, wiec zatrzymałem się na którymś odcinku III wielkiej wojny) oraz Erementar Gerad, które dostałem w prezencie. Co jeszcze… oglądałem przez pewien czas SnK, ale zrezygnowałem, nie zaciekawiło mnie. No i Accel World obejrzałem w całości.
MANGA: Jeśli chodzi o mangę to dopiero zaczynam, mam zamiar przeczytać SAO.
Tak po za tym to mimo, że anime oglądam od paru ładnych lat, nie maniacze i nie znam sie bardzo dobrze na m&a jak i kulturze japońskiej.
MUZYKA: Jeśli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego, czasem czegoś częściej, czasem rzadziej, ostatnio preferuję w mocniejszych i szybszych kawałkach.
GRY: Po za tym gram dość dużo, głównie multiplayer, mmo, moba czy fps.
Cześć wszystkim jeszcze raz, mam nadzieje, że zostanę tu na dłużej
Ostatnia edycja: