Cześć wszystkim!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Roirraw

JA: Cześć, mam na imię Antek i mam 17 lat, uczę się w Warszawie, o stronie dowiedziałem się z fanpagea facebooka i zarejestrowałem się tu z myślą, że znajdę paru fanów SAO, bądź też inne ciekawe osoby. Nigdy nie grałem w PBF, dlatego też chciałem spróbować tutaj, jednak po przeczytaniu zasad i regulaminu gry, nie zbyt mi się to spodobało i zrezygnowałem - inaczej to sobie wyobrażałem.

ANIME: Moje ulubione anime to SAO, oglądałem tez Naruto (jednak od pewnego czasu już mnie to nudzi, wiec zatrzymałem się na którymś odcinku III wielkiej wojny) oraz Erementar Gerad, które dostałem w prezencie. Co jeszcze… oglądałem przez pewien czas SnK, ale zrezygnowałem, nie zaciekawiło mnie. No i Accel World obejrzałem w całości.

MANGA: Jeśli chodzi o mangę to dopiero zaczynam, mam zamiar przeczytać SAO.

Tak po za tym to mimo, że anime oglądam od paru ładnych lat, nie maniacze i nie znam sie bardzo dobrze na m&a jak i kulturze japońskiej.

MUZYKA: Jeśli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego, czasem czegoś częściej, czasem rzadziej, ostatnio preferuję w mocniejszych i szybszych kawałkach.

GRY: Po za tym gram dość dużo, głównie multiplayer, mmo, moba czy fps.

Cześć wszystkim jeszcze raz, mam nadzieje, że zostanę tu na dłużej ;)

Ostatnia edycja:
Witaj na forum. Mnie także nudzi ostatnio Naruto nie mam zbytnio chęci do tego wracać ale kiedyś na pewno muszę… Jeśli podobają Ci się klimaty SAO czy tam Accela to oglądnij No game no life lub Log Horizon (chodź w tym drugim to duuużo gadania o taktykach co mnie troszkę zanudzało już). Mam nadziieję, że zostaniesz z nami na dłużej.

Ostatnia edycja:
Do No Game No Life chyba sie zabiore jeszcze przed SAO II, szczególnie, że i tak można usłyszeć głos “Kirita”. Co do Log Horizon to obejrzałem połowe i mi się znudziło :/

Ostatnia edycja:
Witam na pokładzie. Polecam anime Steins Gate. Naprawde wyborne (Jak dla mnie nawet lepsze od SAO). Ogladales Dragon Ball ?

Ostatnia edycja:
Dragon Ball to pierwsze anime jakie w życiu widziałem, pamietam, że w dzieciństwie oglądałem z bratem w telewizji jak jeszcze internetu nie mieliśmy, ale w całości nigdy. Raczej nie chce brać się za kolejnego tasiemca, po SAO wole krótsze anime. Steins Gate, o czym to?

Ostatnia edycja:
Steins to 25 odcinkowe anime o podrozach w czasie ale tylko na pozur. Potem jest wiele ciekawych watkow np. Milosnych. Postacie sa ciekawe. Kazda jest inna i niepowtarzalna. Anime konstrukcja przypomina SAO ale jak dla mnie jest lepsze

Ostatnia edycja:
Wątpie żeby było anime które spodoba mi się bardziej niż SAO, albo co więcej pierwsze 14 odcinków SAO. Ale spojrzę i na to, dzięki ;)

Ostatnia edycja:
Witaj Antku, z ciekawości zapytam czy jesteś rocznik 96 czy 97?
No i standardowo: Lubisz masło?

Takie tró nawet o mnie ;P
alt
Roirraw:
Tak po za tym to mimo, że anime oglądam od paru ładnych lat, nie maniacze i nie znam sie bardzo dobrze na m&a jak i kulturze japońskiej.

Ostatnia edycja:
Hejka
Widzę, że ktoś podobny do mnie się pojawił na FP (Jeśli chodzi o muzykę, gry, mangę, anime )

Piszesz że nie znasz lepszego anime od SAO, a widziałeś DxD, HOTD ( High school of the death), Angel Beats, Anothera, Mirai Nikki?
Jeśli nie, to serdecznie polecam ci te anime :D Pewnie poleciłbym ci coś jeszcze, ale jak zwykle zapomniałem :p

PS: A o wilku mowa, zapomniałem o Guilty Crownie. Też zacny animus xD

Ostatnia edycja:
No to widzę dużo poleconych, nie oglądałem, za późno się zarejestrowałem, bo tu niedługo SAO II i nie wiem czy coś innego będę oglądać, ale temat jest, zajrzę pewnie do niego jeszcze nie raz.

Rocznik 96, masło lubię ale ostatnio preferuje smarowanie majonezem.

Ostatnia edycja:
Muszę przyznać że zacny ten twój rocznik(też jestem 96 xD)
A tak wgl. to chodzisz do liceum/technikum czy do klasy zawodowej?

Ostatnia edycja:
Liceum Ogólnokształcące w Warszawie.

Ostatnia edycja:
Bo nikt nie wie co sie w życiu przydaje xd

Ostatnia edycja:
Siemcia Antek! Też jestem 96 i też chodzę do ogólniaka tyle, że w mojej małej mieścinie :D Kiedy masz urodziny? Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił na naszym wspaniałym forum :p

Ostatnia edycja:
Hej Anteeeek~~! Życzę miłego czasu spędzonego w naszym gronie !

Ostatnia edycja:
Witaj! Pocieszę cię przyjacielu, ja idę do technikum gdyż jestem z rocznika 98 :D Życzę ci miłego pobytu w naszym gronie :D

Ostatnia edycja:
Cześć, tu Azazel-sensei ;) (wypada oficjanie też się przywitać)
Kojarzysz może Rosario + Vampire?
Podałbyś jakieś ulubione postacie z anime?

Ostatnia edycja:
Cześć Golter, cześć Maru, cześć Pharios, cześć Kuro!

Urodziny mam w halloween, czyli 31 paź ;)

Nie, nie wiem co to Rosario + Vampire, kolejne anime, które jest warte obejrzenia?

Ulubione postaci z anime… hmm… z Naruto to Shikamaru za jego osobowość oraz TenTen, bo posiada unikalne umiejętności, które według mnie są niedocenianie. Jeśli chodzi o SAO to lubię Kirito, Egila oraz Kleina, osobno jak i w całości, podoba mi się ich stosunek względem siebie, z żeńskich postaci SAO to oczywiście Asuna, za to jaką przemianę przeszła (polecam obejrzeć kilka razy SAO i przyjrzeć się uważnie zachowaniu postaci od początku do końca), po za tym żadna postać żeńska mi się nie podobała, ani Liz, ani Silica, jeśli uznajemy za postać Yui, no to Yui a i owszem. Pan Nishida (rybak z SAO) również jest bardzo fajną postacią. Chyba na tym skończę, bo zaraz wymienię połowe albo i więcej postaci SAO. Jeśli chodzi o Log Horizon to żadna postać jakoś bardzo mi się nie spodobała. Chyba tak samo w Accel World, nie to, że postacie są nieciekawe, tylko podobały mi się tak samo bardzo jak i nie podobały (to wgl. logiczne co pisze? hmm…). Erementar Gerad (wspominałem, że to oglądałem?) już nie pamiętam, więc chyba czas sobie obejrzeć po raz drugi.

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom