Cześć :)

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
R

Relo

Imię:Krzysiu
Ulubione anime: Hmm… Naruto, One piece, Zetsuen no tempest, Kuroko na basket, Tasogare otomone x amnesia i wiele innych.
muzyka:eek:gólnie wszystkiego słucham z upodobaniem do rocka.
Zainteresowania: Piłka nożna i oczywiście manga i anime.

Ostatnia edycja:
Siemka Krzysiu xD
Standardowe pytanie zadam ile masz lat/skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
Lat mam 16. Mieszkam niedaleko Warszawy. ostatnio wpadł mi w ucho DJ Avicii, lubię posłuchać imagine dragons czy straszych kawałków nirvany.

Ostatnia edycja:
Siemka
Powitania od Azazela-sensei (lub też Kuro) masz waćpanie
Może jakieś hsremiki/ecchi oglądałeś które Ci się spodobały? Jak tak to jakie? Ulubione postacie/momenty?

Ostatnia edycja:
Jako osobnik płci męskiej muszę mieć parę obejrzanych do ulubionych zaliczę high school of death, kiss x sis, i campione. do Ulubionych postaci zaliczyłbym Gasai Yuno, Roronee Zoro, Uchihe Itachiego.

Ostatnia edycja:
Cześć Krzysiu widzę że oglądałeś Mirai Nikki :D szkoda że nie zrobią 2 serii choć są podstawy do tego.Zapraszam na chat i tsa.

Ostatnia edycja:
Siema Krzysiu ^^
Jedziesz na Ezkon do warszawy?

Ostatnia edycja:
Wszyscy się śmieją z mojego imienia :) co do Ezconu to szczerze jeszcze nie byłem na żadnym konvencie bo tu gdzie mieszkam raczej nikt nie interesuje się anime więc ciężko się samemu wybrać więc się nad tym nie zastanawiałem…

Ostatnia edycja:
Hejka, z tej strony Tri. Z okolic wawy powiadasz, skąd dokładnie? Przyjedź na ten ezkon, sporo osób z naszego forum będzie.

Ostatnia edycja:
Mieszkam w Wildze 50 km od Warszawy. co do Ezconu no nie wiem… nie myślałem nad tym w ogóle i nie mam pojęcia jak to wyjdzie

Ostatnia edycja:
Masz jeszcze czas do północy by zarezerwować sobie bilet za 4 dychy, potem cena będzie rosła.

Ostatnia edycja:
Czytałem teraz trochę ale jeżeli bym jechał to i tak na miejscu kupię.

Ostatnia edycja:
To bedzie kosztowac 50 zl i chyba tylko na 1 dzien.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj na pewno się nie zarejestruje bo nie wiem czy w ogóle pojadę.

Ostatnia edycja:
Jakie 50? Na jeden dzień jest 30(sobota) 20(niedziela)

Ostatnia edycja:
Powrót
Top Bottom