Cześć

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
M

Marcy

Cześć.
Mam na imię Martyna a lat mam 17.
Nie wiem, czy powinnam pisać o sobie od razu coś konkretnego, ale… interesuję się historią i kinem (również niezależnym). Słucham głównie polskiego punka oraz starego dobrego rocka. :p
Anime oglądam długo, lecz bardzo sporadycznie. Dużo przede mną, także nadal uzupełniam swoją wiedzę :D

Ostatnia edycja:
kamkom

kamkom

Członek ekipy
Siemanko wita kamkom
Jakie jedt twoje ulubione anime?

Ostatnia edycja:
M

ManekiNeko

Witaj moja imienniczko :p Skąd jesteś?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Siemcia Martyna :D Witam cię serdecznie na naszym super wspaniałym forum :p Mam nadzieję, że będziesz się tu z nami dobrze bawiła i zapraszam na chat ^^

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Witaj na forum, zapraszam także na czat i tsa :D

Jakie zespoły rockowe możesz polecić?

Ostatnia edycja:
M

Marcy

alt
kamkom:
Jakie jedt twoje ulubione anime?
Gintama!:)
melonzombie:
Dzień dobry. W jakich gatunkach gustujesz?
Łatwiej byłoby mi określić, w jakich nie gustuję. Nie przepadam za romansem pokazanym w anime czy mandze. A to dziwne, bo romansidła lubię czytać :)
alt
ManekiNeko:
Witaj moja imienniczko :p Skąd jesteś?
Jak miło <3 Z Wałbrzycha :)
alt
Golter:
Siemcia Martyna :D Witam cię serdecznie na naszym super wspaniałym forum :p Mam nadzieję, że będziesz się tu z nami dobrze bawiła i zapraszam na chat ^^
Dziękuję za przeurocze przywitanie :D I oczywiście chętnie skorzystam z zaproszenia :)
alt
Domen:
Jakie zespoły rockowe możesz polecić?
Generalnie kręcę się wśród klasyki - Guns n’ Roses, AC/DC, Led Zeppelin, The Doors, RHCP czy nawet Black Sabbath :)

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
O właśnie zapomniałem spytać. Jaki rocznik? :D

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
Czyli już urodziny masz za sobą. Pytałem, bo ja de facto też mam 17 bo osiemnastkę mam w sierpniu :p

Ostatnia edycja:
M

Marcy

Czyli tak :D Faktycznie, podanie samego wieku może być odrobinę…mylące :D

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witaj, jak już koledzy nadmienili zapraszam na chat ^^ i jedno z pytań to, grywasz w gry komputerowe ?

Ostatnia edycja:
G

Golter

New member
O, mam jeszcze 2 pytanka. Do jakiej szkoły chodzisz (chodzi mi jaki profil)? Masz instagrama? :D

Ostatnia edycja:
T

Tri

O ktoś z mojego rocznika. :D Wita cię Tri. Również zapraszam na nasz interesujący czat :)

Ostatnia edycja:
A

Airi

Heeej :> Ja również dorzucę pytanko od siebie - czy na twoim avku to nie jest przypadkiem Mozart z filmu “Amadeusz”? :D

Ostatnia edycja:
M

Marcy

alt
Airi:
czy na twoim avku to nie jest przypadkiem Mozart z filmu “Amadeusz”? :D
Oczywiście, to Mozart. Jedna z moich filmowych miłości :3 Liczyłam, że ktoś go rozpozna :D

Ostatnia edycja:
P

PhariosShaphire

New member
Powitać pragnę serdecznie. Pharios Shaphire się zwę i jestem Pół-Biesem
Pytanko: Kojarzysz uniwersum Shin Megami Tensei ?

Ostatnia edycja:
A

Airi

alt
Marcy:
Oczywiście, to Mozart. Jedna z moich filmowych miłości :3 Liczyłam, że ktoś go rozpozna :D
Wow, a już się bałam, że tylko uczniowie szkół muzycznych mają styczność z tym świetnym filmem :D Ten epicki śmiech Wolfganga, ahhhh <3

Ostatnia edycja:
T

Tri

Wow, nie dość, że tyle samo lat, to jeszcze obie jesteśmy na humanie. Nieźle XD

Ostatnia edycja:
K

Kurokokoro

Cześć, tu Azazel-sensei
Masz jakieś inne ulubione anime? Postacie z anime?

Ostatnia edycja:
Top Bottom