czesc

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
S

sowaqqbasia

Cześć. Mam na imię Basia, 23 lata. Moje zamiłowania po godzinach to sport, motoryzacja i muzyka. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Monster

Monster

New member
Witaj, witaj xD Mam nadzieje ze bedziesz sie z nami dobrze czuc…

No i choc po tak skromnym przywitaniu, juz widze ze mamy juz o czym rozmawiac (motoryzacja, muzyka) xD

Tylko zapytam sie, muzyka jakas konkretna?

Ostatnia edycja:
Mako

Mako

Donator
Siemka ^^ Lubisz czekoladę? Miło poznać :3 oczywiście zapraszamy na czat ^^ Mam nadzieję że poczujesz się tu jak w domu xD

Ostatnia edycja:
Y

Yona

Cześć Basiu. Witam na forum. Mam nadzieje,że będziesz się dobrze bawić :)

Ostatnia edycja:
Destroyer

Destroyer

Member
Opis krótki aczkolwiek myślę że narazie wystarczający. Witam się serdecznie na forum. Mam nadzieję że posiedzisz tu dłużej i będziesz bawić się dobrze :)

Ostatnia edycja:
A

Alison

New member
Sieeemson! Jak już wspomniałaś o sporcie i muzyce to pozwolę sobie spytać: jakie sporty uprawiasz? Jakiego gatunku muzyki słuchasz najbardziej namiętnie? Może jakieś ulubione zespoły?
Miłego pobytu na forum życzę! :>

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam jam jest Nekrin de Nekrinius!
Jak konkretnie muzyka i możę jakie lubisz anime/mangi?

Ostatnia edycja:
S

Satros

Donator
Witaj! :D Standardowo, mam nadzieję że zagrzejesz tu miejsce na dłużej :D Masz jakieś swoje ulubione anime? :3

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, trochę mało napisałaś :) Jakie gatunki anime lubisz najbardziej ? Podaj jakiś parę swoich ulubionych serii. Zapytam też czy czytasz mangę i/lub jakieś ciekawe książki ? Studiujesz czy uczysz się ? :p

Ostatnia edycja:
Top Bottom