Cześć

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

nexus

New member
Witam jestem Andrzej, mam 17 lat. Lubię wiele anime, m. in. Fairy Tail, Shingeki no Kyojin, czy Mahouka Koukou no Rettousei. Słucham trochę rocka, rapu, ale najbajdziej uwielbiam słuchać dupstepów. Gram w wiele gier, zwłaszcza w multiplayer. Poza tym uwielbam oglądać horrory, zwłaszcza w środku nocy :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Cześć, witaj na forum, też lubię oglądać nocą horrory. Zapraszamy do korzystania z czatu i TS. Baw się dobrze :)

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Grasz w Gw 2? Wbijaj na chat ^^ podaj tytuł najstraszniejszego horroru jakiego widziałeś:D

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Pozdrawiam rówieśnika XD
Ojejciu też lubię dubstep :-D lubisz dja Frosta? XD I oglądałeś Resident Evil? Kocham ten film mimo iż w sumie horrorem bym go nie nazwała… Ja się strasznie boję klaunów i pająków inne horrory mogą być :)
Grasz w WoWa albo w Smita albo w Planetsidea? I dołączysz do jakiegoś pbfa forumowego?

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Najstrasznirjszy film podam po powrocie domu, tak oglądałem Resident Evil. Co do gier kiedyś grałem w Smita, może kiedyś wrócę, bądź zrobie nowe konto, GW2 zamierzam grać w weekend ściągnę launchera, a na planetside czekam, gdyż muszę części w laptopie zmienić, bo mnożnik cofnął się do tyłu( prosze o to nie pytajcie) i przez to na 4-rdzeniowym procku man 2.4 Gh.A jakiego PBFa polecasz, bo mam słabe łącze w podróży, mógłbym to potem ogarnąć w domu?

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Są tu 3 pbfy: Yankesssa, mangofana i Lilki. Pierwszy to takie przetrwanie na innej planecie, drugi to coś w rodzaju średniowiecza z fantastyką a trzeci postapo i broń XD co wolisz

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Chyba przetrwanie na innej planecie, od zawsze lubiłem survivale ;)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Hmmm… To ten jest najbardziej powiedzmy to… rozbudowany

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Obczaje jeszcze te PBFy, a po za tym poleci ktoś dobry kanał z nightcorami? Poza nightcorereality. I słuchałem dja Frosta

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Oprócz PBF-ów, czasami odbywa się tu ciekawa gra w mafie ^^

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Mafia… Brzmi ciekawie (lol jakie emotki)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
No nie? XD Najlepszy jest zboczony cebulak hehe

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Emotki są tu ciekawe xD

A co do mafii, nie tylko brzmi ciekawie, ale jest ciekawie :)

Ostatnia edycja:
Eyirie

Eyirie

New member
Niom, jak popatrzysz na dzial z mafią to zobaczysz poradnik Nikorin; jak grać w mafię :D polecam psecytac

Ostatnia edycja:
Yankesss

Yankesss

Donator
Witam! Jam jest Nekrin de Nekrinius!

A gierasz…w planetide2? .-.

Ostatnia edycja:
N

nexus

New member
Witaj, będę jak laptopa zmodyfikuję.

Ostatnia edycja: