Cześć!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

naisha

W sumie nigdy nie myślałam, że trafie na forum o takiej tematyce. Naprawdę nie wiem jak do tego doszło.
Tak więc mam na imię Ola i mam 22 lata, pochodzę z województwa opolskiego i nigdy nie oglądałam, żadnego anime aż do teraz…
Nie będę ukrywać, że nie lubianym tego gatunku i nigdy nie chciałam mieć z nim do czynienia ale wynikało to najprawdopodobniej z tego, że żadnego nigdy nie obejrzałam, a osoby, które znałam i interesowały się Mangą, Anime itp. były po prostu odpychające i nie chciały mnie nawet słuchać. Tak więc w mojej głowie zakodowało się, że nie warto sobie nawet tym głowy zaprzątać.
Całkiem nie dawno, bo jakiś miesiąc temu przeglądając czeluści internetu trafiłam na jakiś mem z “Death Note” z Ryūk w roli głównej i od tego się zaczęło. Wyszukałam w internecie Anime no i obejrzałam całe od początku do końca. Potem poleciało “Peach Girl”, “School Days” i po obejrzeniu ich dalej czułam nie dosyt. Kolejny poleciał " Inuyasha" (ale tu jestem gdzieś na początku serii). Obejrzałam także kilka “pełnometrażowek” w stylu “Wilcze Dzieci”, " Spirited Away: W krainie bogów", “5 centymetrów na sekundę”, “Ghost in the Shell” no i oczywiście “Księżniczka Mononoke”. Ale muszę przyznać, że uwielbiam tematykę o uczennicach, ewentualnie o uczniach wieć jak macie do polecenia jakieś Anime w tej tematyce to super ^^
Wydaje mi się, że bardzo mało o sobie powiedziałam, więc jeśli masz jakieś pytania to z przyjemnością na nie odpowiem ^^

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hejka,

Czytasz jakies książki? Jaka jest Twoja ulubiona nuta? Kochasz sport?

Tak poza tym masz plusa ode mnie, nie ma to jak diss na mango-fanów juz w przywitaniu :3 Ale masz rację wiekszosc jest niezle pojechana i odpychająca xdd

Baw się dobrze na forum :3

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Witaj

Rzeczywiście dosyć późno wkręciłaś się w anime. Jednak większość osób, które zaczynają oglądać są młodziutcy i masz rację, bardzo specyficzni. Ale są też osoby, które oglądają anime zamiast filmów/seriali. Ważne, aby robić to, co Ci się podoba.

Pytań żadnych nie zadaję, nie będę zabierał tej przyjemności innym, którzy pytania mają przygotowane i zawsze pytają o to samo.

W sumie mam jedno. Jeśli studiujesz, to jaki kierunek?

Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnia edycja:
N

naisha

alt
agellow:
Hejka,

Czytasz jakies książki? Jaka jest Twoja ulubiona nuta? Kochasz sport?

Tak poza tym masz plusa ode mnie, nie ma to jak diss na mango-fanów juz w przywitaniu :3 Ale masz rację wiekszosc jest niezle pojechana i odpychająca xdd

Baw się dobrze na forum :3
Uwielbiam Harrego Pottera i książki o bardzo podobnej tematyce no i jakieś tam romansidła ale to musi mi się wyjątkowo spodobać ^^ A sport też lubię, najlepsz jest oczywiście Siatkówka :3
Bardzo przepraszam. Nie chciałam absolutnie nikogo obrazić ale po prostu te dwie osoby same sprawiały, że nie da się ich inaczej ocenić ale to było dawno temu xd
W sumie mam jedno. Jeśli studiujesz, to jaki kierunek?
Owszem studiuje ale zaocznie :D Aktualnie jestem na kierunku Finanse i rachunkowość oraz pracuje jako księgowa xd (nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że zaraz ktoś po przeczytaniu tego parsknie śmiechem w monitor xd)

Ostatnia edycja:
hanler

hanler

New member
Pewnie bym się uśmiechnął, jakby ktoś napisał stosunki międzynarodowe. Albo inną politologię. Ale skoro masz pracę, to nie ma na pewno z czego się śmiać, bo to na wielki plus. Więc witam jeszcze raz.

Ostatnia edycja:
1

1112

Ja nie chcę nikogo jakoś zbyt obrażać ale jeśli chodzi o mangę i anime, znam tylko dziewczyny, które są odpychające… Znałem albo takie, które mówiły, że oglądają “po**bane rzeczy”, albo takie co rzucały się jak się mówiło chińskie bajki itp. ale nie znam zbyt wielu chłopaków, którzy się tym zajmują i się podobnie zachowują…

Ostatnia edycja:
N

Nimarus

New member
Hej, widze ogladalas school days… jakies przemyslenia na jej temat :D ?

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!

#cholerne30znakówmusibyć

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Bardzo interesujące powitanie, mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na czacie. Też zacząłem, stosunkowo, późno oglądać anime, ponieważ w wieku 25 lat. Potem trafiłem na to forum, z którym związany jestem od 1,5 roku, jest naprawdę dobre. Życzę Ci byś dobrze się tu bawiła i poznała interesujących ludzi :)

Ostatnia edycja:
Vudzio

Vudzio

Donator
Hejka~zwą mnie Vudzio ^^

jak to mówią lepiej późno niż wcale xD
Moje pytanie… co myślisz o apokalipsie zombie ?

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedzialas, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat i na konferecje skype <3 oraz mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
Top Bottom