cześć

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
larkson

larkson

Active member
Imię: Łukasz
Ulubione anime: shokugeki no Souma,One Piece,Bleach,Fairy tail,Kuroko no Basket
Co do nicku został on wymyślony prze zemnie więc jak w jakiś grach widzicie gościa z nickiem larkson to na 90% jestem to ja
Zainteresowania czytanie mang oglądanie anime granie w gry komputerowe i wszelakie sporty koszykówka piłka nożna … może prócz ręcznej
Ulubiony rodzaj muzyki to rock
Ulubiony zespół to Three Days Grace
Japoński zaś Man With A Mission
lubię słuchać także Nightcory
Wybaczcie jeśli robię jakieś błędy ortograficzne ale już tak mam
Na forum trafiłem gdy szukałem informacji na temat Shokugeki no Souma: NI no Sara
Liczę na miłą atmosferę i że poznam tu ludzi z którymi miło spędzę czas
Mój mal jakby ktoś chciał http://myanimelist.net/animelist/larkson1

Ostatnia edycja:
G

GodKiklors

Donator
No cześć łukasz.
Chodź czasem pogadać na forum.
Jesteś prawo czy lewo ręczny?
i czy lubisz wędzonki :)

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
Jestem praworęczny lecz z tym wiążę się pewna historia jakieś dwa lata temu wykryto u mnie ukrytą leworęczność powinienem być leworęczny lecz przez rodziców i nauczycieli zostałem przyzwyczajony do prawej ręki i tak to jest z moją praworęcznością a co do wędzonek to średnio z miła chęcią wbiję na forum :)

Ostatnia edycja:
D

dastame

New member
Siemano :D Na pewno będziesz się tu świetnie bawił. Jakie anime najbardziej Cię zawiodło? Wbijaj na czat ^^

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
Najbardziej się zawiodłem na Campione spodziewałem się czegoś lepszego po tym anime po 6 odcinkach odpuściłem sobie i usunąłem z mala
Z pooglądanych do końca Rokka no Yuusha przez całe anime zawalista akcja a koniec rozwalił mnie

Ostatnia edycja:
Vorzech

Vorzech

Donator
Witam >>> plus za One piece :)

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Avenida

Avenida

Donator
Siemnakooooo!
Witam cie serdecznie na forum, w naszej małej rodzince :p

Jesli lubisz gry zagraj z nami w Shakes&Fidgers na miedzynarodowym swiecie “w8” - zapraszam!

Kilka pytań kontrolnych (jesli juz wyzej na cos odpowiedziales, to sorki - pytania u mnie sa standardowe wstawiane metodą “kopiuj - wklej” tylko z lekkimi modyfikacjami)
Jak trafiles na animes.pl?
Widziales może serie “No game no Life?”, “Sword Art Online” oraz “Fairy Tail”?
Jesli tak, to co sadzisz o tych seriach?
Czytujesz moze mangi?
Masz jakies ulubione tytuły?
Ulubiony nightcore?
Kawa czy herbata i ile cukru?
Ulubiona pora roku?
Ulubiona potrawa?
I najwazniejsze pytanie!!
Umiesz narysować stożek?

Haha :)

Zapraszam Cię na czat oraz - mam nadzieje ze zostaniesz u nas dlugo…

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
  1. trafiłem na to forum szukając informacji na temat Shokugeki no Souma: NI no Sara
  2. widziałem wszystkie serie wymienione
  3. fairy tail: fajna seria oba sezony bardzo fajne tylko w drugim sezonie walka z Tartarosem się jak dla mnie przeciągała i lecz końcówka 2 sezonu była zawalista dokładnie 2 ostatnie odcinki czekam na 3 sezon z niecierpliwością
    Sword Art Onlin: fajna seria lecz zawiodłem się na 2 sezonie spodziewałem się czegoś więcej po wręcz wyśmienitym pierwszym sezonie lekki zawód lecz seria jest naprawdę spoczko
    No game no Life: seria mega nie wiem co mogę dodać jedno z lepszych anime jakie oglądałem
    4.Mangi czytuję lecz tylko te zakupione te w wersji elektronicznej nie ciągną mnie aktualnie posiadam 20 mang i jedną nowelkę log horizon
    5.Exitus letalis jest to manga wydawana przez Kattlett a autorką jest polska pisarka Michalina Daszuta polecam każdemu tę mangę która opowiada historię osiemnastoletniej Evy Monroe
    7.Woda ale jak muszę wybierać to herbata 1,5 łyżeczki cukru
    8.lato
    9.schabowy :)
    10.Tak kiedyś narysowałem
    7.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Yo!

Szacun za ft (to tak z góry)

Gotować potrafisz?
O poligamii co sądzisz?

Ostatnia edycja:
Ayame

Ayame

New member
Cze Ukaś, jestem Aju-miło poznać
Lubisz boczek?
Cho na czata i baw się dobrze :)

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
co do gotowania tak średnio lecz z prostymi potrawami dam sobie radę
poligamia nie przeszkadza mi może dlatego że w okolicy gdzie mieszkam nikt nie zawarł takiego związku na ten moment jest mi to obojętne

za wielkim fanem boczku nie jestem ale jak już jest to z chęcią sobie zchrupię

Ostatnia edycja:
D

Dest3r

Donator
Siema Łukasz, powiedz czego tu szukasz? xd
Jakie masz zdanie na temat legalizacji marihuany?
Wolisz sok jabłkowy czy pomarańczowy?

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
Nie palę marihuany ale jak dla mnie to można zalegalizować i tak jeśli ktoś chce to zapali znam takie osoby
co do soków lubię oba :) dwa najlepsze smaki

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Lubisz desery? Jeśli tak to jakie?
Lubię imię Łukasz [SMILING CAT FACE WITH OPEN MOUTH]
Co zwykle robisz jak stwierdzasz, że jest pusto w lodówce?
Pozdrawiam [GRINNING CAT FACE WITH SMILING EYES] Ulka

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
Droga Ulu desery wręcz uwielbiam najbardziej ciasto {Tofik}
co do lodówki to przeważnie idę do rodziców proszę o pieniążki i wybieram się na zakupy a że do sklepu mam 20 metrów to szybko uzupełniam zapasy
jeśli zaś moi rodzice nie dadzą mi pieniędzy to idę do swojego pokoju głodować albo spać ponieważ wszystkie kieszonkowe przeznaczam na mangę :)

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Ojoj. Biedny Lark.

Ostatnia edycja:
larkson

larkson

Active member
A ty co robisz Ulu jak stwierdzisz że jest pusto w lodówce a do deserów to lubisz ? i jakie pochwal się :)

Ostatnia edycja:
1234567890

1234567890

New member
Idę do sklepu po coś żeby innym smaku w domu narobić a oni niech jedzą sobie non toper to samo. A desery… Jestem cukiernikiem ale mało słodyczy jem. Bo nie mam czasu. Albo wyjadam surowce na cukierni a i tak głodna chodzę w pracy bo nic mi nie smakuje jak pracuję.

Ostatnia edycja:
Top Bottom