Y
Yubei
Cześć . Witam wszystkich . Jestem z Olsztyna . Moja pasja to historia , informatyka oraz anime .
Ostatnia edycja:
Od dłuższego czasu miałem zamiar zalogować się na Forum o anime . Szukałem przez google.pl .Nick od imienia głównego bohatera Onimushy 2 .Yo!
Jak trafiłeś na trop tego forum?
Skąd pomysł na nick?
Baw się grzecznie z innymi dziećmi XD
I udzielaj się jak najwięcej na forum i czacie![]()
Moje imię to Artur . Epoka historyczna , najbardziej feudalna Japonia , epoka Edo .Witaj w naszym gronie! Jak masz na imię? Jaka jest Twoja ulubiona epoka historyczna? Mam nadzieje,że zagościsz z nami na dłużej!
Muzykę różną w zalezności od nastroju . Dlaczego co masz na myśli ?Cześć kolego. Spory ruch tu z Olsztyna coś.
Jaką muzykę lubisz? Favs Anime?
Lubisz boczek? i dlaczego tak?
Pytanie o boczek jest jednym z najważniejszych pytań na tym forum. Przejrzyj pozostałe przywitalne tematy jak nie wierzysz.Dlaczego co masz na myśli ?
Jak odpowiem , że lubię , to jest za to tutaj na Forum jakiś profit ?Yubei:![]()
Pytanie o boczek jest jednym z najważniejszych pytań na tym forum. Przejrzyj pozostałe przywitalne tematy jak nie wierzysz.Dlaczego co masz na myśli ?
Jest szansa ze dostaniesz punkt reputacji XDfooze:![]()
Jak odpowiem , że lubię , to jest za to tutaj na Forum jakiś profit ?Yubei:![]()
Interesuje się bardziej rozwiazywanie problemów sieciowych w systemach operacyjnych . Oczywiście TOR się kłania i inne programy .Hejo, interesujesz sie moze programowaniem? jezeli tak to jaki jezyk? Jezeli boczek to z serem czy bez?