Cześć

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Y

Yubei

Cześć . Witam wszystkich . Jestem z Olsztyna . Moja pasja to historia , informatyka oraz anime .

Ostatnia edycja:
okatawo

okatawo

Member
Witaj na naszym forum :D zapraszam do czatowania oraz rozwiń co cię w informatyce pasjonuje ?

Ostatnia edycja:
Y

Yubei

Rozkładam na części pierwsze systemy operacyjne czyt wszystkie Windowsy . Obecnie zajmuję się Ubuntu , w kolejce czeka Debian i Fedora .

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Jak trafiłeś na trop tego forum?
Skąd pomysł na nick?
Baw się grzecznie z innymi dziećmi XD
I udzielaj się jak najwięcej na forum i czacie :)

Ostatnia edycja:
Y

Yubei

Zetsubou-Billy:
Yo!
Jak trafiłeś na trop tego forum?
Skąd pomysł na nick?
Baw się grzecznie z innymi dziećmi XD
I udzielaj się jak najwięcej na forum i czacie :)
Od dłuższego czasu miałem zamiar zalogować się na Forum o anime . Szukałem przez google.pl .Nick od imienia głównego bohatera Onimushy 2 .

Ostatnia edycja:
Maru

Maru

New member
Witaj w naszym gronie! Jak masz na imię? Jaka jest Twoja ulubiona epoka historyczna? Mam nadzieje,że zagościsz z nami na dłużej!

Ostatnia edycja:
Y

Yubei

alt
Maru:
Witaj w naszym gronie! Jak masz na imię? Jaka jest Twoja ulubiona epoka historyczna? Mam nadzieje,że zagościsz z nami na dłużej!
Moje imię to Artur . Epoka historyczna , najbardziej feudalna Japonia , epoka Edo .

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Cześć kolego. Spory ruch tu z Olsztyna coś.

Jaką muzykę lubisz? Favs Anime?

Lubisz boczek? i dlaczego tak?

Ostatnia edycja:
Y

Yubei

alt
fooze:
Cześć kolego. Spory ruch tu z Olsztyna coś.

Jaką muzykę lubisz? Favs Anime?

Lubisz boczek? i dlaczego tak?
Muzykę różną w zalezności od nastroju . Dlaczego co masz na myśli ?

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
alt
Yubei:
Dlaczego co masz na myśli ?
Pytanie o boczek jest jednym z najważniejszych pytań na tym forum. Przejrzyj pozostałe przywitalne tematy jak nie wierzysz.

Ostatnia edycja:
agellow

agellow

New member
Hejo, interesujesz sie moze programowaniem? jezeli tak to jaki jezyk? Jezeli boczek to z serem czy bez?

Ostatnia edycja:
Y

Yubei

alt
agellow:
Hejo, interesujesz sie moze programowaniem? jezeli tak to jaki jezyk? Jezeli boczek to z serem czy bez?
Interesuje się bardziej rozwiazywanie problemów sieciowych w systemach operacyjnych . Oczywiście TOR się kłania i inne programy .

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
HEJ !
Cieszy mnie kolejny informatyk na forum, widzę, że Twoje zainteresowania są podobne do moich. I potwierdza się, że dużo osób, które interesuje się kompami, ogląda anime xD. Nie wiem jak Ty, ale ja jestem typowym brodatym nerdem :D

Baw się dobrze ^^

EDIT Widzę, że interesujesz się też historią, musisz kiedyś wpaść na jakąś konfe :D, też lubię historię

Ostatnia edycja:
Top Bottom