czesc

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Yohn

Yohn

New member
Imię: Yohnny (czyt.dżony) bedzie dobrze
Lat: 26/27 jakos tak xD
Ulubione anime:
Drker than Black, Ergo proxy, Elf-tles of memories/moelodies, Phantom: Rquiem for the phantom, shogkugeki no souma,
wlasciwie wsyzstkie tasiemce (one piece, fairy tail, gintama,naruto dragon ball z, super ale jesli mialbym wybierac zdecydowanie GINTAMA) , bedzie jeszcze tego sporo trzeba bylo to by podzielic na kategorie ale za duzo z tym roboty.

Ulubiony gatunek muzyczny: Rock i wszystko co wpadnie w ucho oczywiscie kazdy dobry opening, ending czy soundtrack z anime
Zainteresowania: Anime, amatorsko rysuje, budownictwo remonty moj konik i zawód xD

Skąd dowiedziałeś/aś się o forum: wpisalem forum anime i pach… jestescie wy

tu wtrace ze niestety, bede pisal bez znakow ortograficzych musicie mi wybaczyc mieszkam juz dlugo w niemczech i jest mi sie bardzo ciezko przestawic na polska klawiature
btw. to moje pierwsze forum ogolnie, nie jestem zbyt rozmowy czy to w realu czy w zyciu ale postaram sie udzielac jak moge xD

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Siemka, witam na forum nową osobę, fajnie widzieć kogoś 20+, pod tym względem to miejsce w sieci jest wyjątkowe. To forum jest na poziomie, mam nadzieję, że będziesz się tutaj, z nami bawił fajnie.

Ostatnia edycja:
Yohn

Yohn

New member
witam witam… nie wiedzialem ze 20+ to rzadkosc, i ja mam nadzieje ze znajde tu cos dla siebie

Ostatnia edycja:
SonKenGintokiZoro

SonKenGintokiZoro

New member
Witaj na forum i baw się z nami dobrze! :)

Ostatnia edycja:
Armila15

Armila15

Donator
Wcale nie rzadkość xD Sporo tu osób 20+ :p Choć sama do nich jeszcze nie nalezę xD
Ale no, witaj na forum i baw się milutko i cieplutko ^.^
Wpadaj na czateł itd itd !

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Na tym forum rzadkością to nie jest, właśnie dlatego tu siedzę :).

Ostatnia edycja:
Mroczna

Mroczna

Weteran
Członek ekipy
Witam!
Brak polskich znaków wybaczę, ale zdań od małej litery, spacji przed przecinkami i znaków przestankowych i interpunkcyjnych w losowych miejscach już nie :D A poza tym - baw się u nas dobrze i grzecznie :D

Ostatnia edycja:
fala5g

fala5g

New member
alt
Mroczna:
Witam!
Brak polskich znaków wybaczę, ale zdań od małej litery, spacji przed przecinkami i znaków przestankowych i interpunkcyjnych w losowych miejscach już nie :D A poza tym - baw się u nas dobrze i grzecznie :D
Spacji przed przecinkami? xd

@Yohn
Baw się dobrze na forum i wpadaj na czateł. :)

Ostatnia edycja:
Penguin

Penguin

EkipaAnimes
Członek ekipy
Myślę, że po prostu ostrzegła by nie pisać np w taki sposób.
Słowo , słowo xD

Ostatnia edycja:
Top Bottom