Czółko pszczółko!

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
Benek

Benek

Donator
Hej, witam wszystkich! Mam na imię Dawid i mam 18 lat.

Jak pewnie większość tu zgromadzonych jestem fanem anime,gier,mangi i samej japonii :) Znalazłem się na tym forum z dość dziwnego przypadku, otóż wpisałem w internetach frazę “teamspeak 3 dla fanów anime”. Proszę! O to jestem iks de. Jeżeli chodzi o przedstawienie się i zagłębianie się w życie prywatne to raczej preferuje zacząć od czegoś łagodnego jak np:

-Mam 18 lat (wcale nie mówię tego drugi raz)
-Aktualnie nie uczący się
-Nerd przesiadujący swoje ostatnie kilka miesięcy życia na komputerze
-ogromny fan jRPG (FF7 forever)

No! z takich ogólnych info o mnie dam tyle na razie od siebie a z czasem jak będziemy spędzać razem czas to na pewno dowiecie się o wiele więcej :D
Co do anime… hmm… mam bardzoooo dziwne nastawienie co do nich… kiedyś mogłem bez przerwy oglądać Haremówki i tylko to, ale po jakimś czasie w końcu jak zauważyłem że to jest monotonne i każde jest praktycznie takie same (są tam niby jakieś wyjątki ale to mały %) to zaprzestałem na rzecz oglądania romansidełek :D . Ogólnie z anime znam się od czasów gdy na najlepszym programie galaktycznym na całej kuli ziemskiej (tak… właśnie tak… HYPER!) leciał Bleach. Zakochałem się wtedy w telewizorze! No i ta miłość trwa po dziś dzień i coraz bardziej ją pielęgnuje (nie chodzi tu o telewizor tak btw.)
Oczywiście mam za sobą takie tytuły jak - GTO,NGE,Trigun,świetlika,DBZ (tak w skrócie ale obejrzałem tylko do GT, potem mi się nie chciało),bleach,naruciak,FT,SAO,FMA i Brotherhood, Soul Eater i wiele innych ale już nie aż tak fajnych albo po prostu nieobejrzanych :D

Co do jRPG dodam tylko że mam za sobą najważniejsze części FF i właśnie skończyłem przygodę z TOS.

Mam nadzieję że miło spędzimy razem czas :)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Yo!
Plusy za Bleacha i Trigun
Skąd przybywasz?
Masz rodzeństwo?
Hodujesz jakieś zwierzątko?
Skąd pomysł na nick?

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Urodzony w poznaniu, zamieszkały okolice ostródy na warmiach i mazurach… mam brata który ma 26 lat (żonaty), siostrę która ma 21 lat (zaręczona) i jeszcze jedną siostrę która ma 4 latka (rozrabiaka). Może się to wydać dziwne ale mój ojciec jest strasznym miłośnikiem zwierząt przez co mam 5 psów i 2 koty. Pomysł na nick to taka strasznie głupia historia że aż mi się płakać chce iks de. miałem nick “BienioQ” ale chłopakom z ts’a było ciężko to wymówić więc mówili “Benio”, potem kumpel powiedział “u mnie obok jest pizzeria gruby benek. może daj sobie taki nick”. Ale ze względu iż ważę tylko 72kg to zostało tylko “Benek”
Tadam! tyle info! nawet waga podana xDDD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Dlaczego bycie miłośnikiem zwierząt jest dziwne?
Sam mam dwa psy i siostrę, nic dziwnego w tym nie widzę XD

Ulubiona muzyka?

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
“Dwa psy i siostrę” i mordka od razu mi się cieszy do monitora jak idjocie xDDD

Muzyka… hm… na pewno rock i klasyczne kawałki jak np. gangnam style… Ale strasznie lubię kapelę Kabanos. Posłucham nawet jakiegoś metalu czasami, zdarzy się nawet jakiś dobry rap. Nightcore lubię słuchać (nawet w tym momencie to robię), openingów też przysłuchuję. Ale za to nigdy na moim telefonie nie znajdzie się disco polo xDDDD

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Kabanos <333
Ulubiony kawałek tej grupy i dlaczego są to “Buraki”? XDDDD

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Witaj Benku, widzę, ze mój człowiek :D. Tyle, że ja odwrotnie urodzony w Iławie, mieszkał praktycznie całe życie pod Olsztynem, a teraz studiuje w Poznaniu :D
Wbijaj na czat :D

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Zetsu! (jeśli mogę tak się zwracać)

Otóż buraki są u mnie na drugim miejscu zaraz za “Czołg”. Po prostu te dwa kawałki napędzają moją duszę :D

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Możesz :)
Dostajesz punkcik ode mnie za muzę i na zachętę
Rozgość się i baw się dobrze

Ostatnia edycja:
fooze

fooze

Donator
Zetsu Buraki są przereklamowne… Tylko Pancerz i Serce, w ogóle nie jesteś romantyczny!!

Witam, Ciebie Benek. Rozgość się, też jestem tutaj od niedawna, jest spoko polecam ;-)

Ostatnia edycja:
Zetsu

Zetsu

New member
Co do mojego romantyzmu to całkiem możliwe XD

Ostatnia edycja:
Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Gdzie nas znalazłeś?

Zapraszam do rozmów na czacie!

Ostatnia edycja:
Benek

Benek

Donator
Wpisałem w Internecie “teamspeak 3 dla fanów anime”. Zobaczyłem to forum, założyłem konto, troche popatrzyłem i jestem ! :) z czatem teraz przez pare dni mogę miec problem bo wczoraj mi komputer wybuchł i musze go na gwarę dać xDD

Ostatnia edycja:
Top Bottom