Benek
Donator
Hej, witam wszystkich! Mam na imię Dawid i mam 18 lat.
Jak pewnie większość tu zgromadzonych jestem fanem anime,gier,mangi i samej japonii
Znalazłem się na tym forum z dość dziwnego przypadku, otóż wpisałem w internetach frazę “teamspeak 3 dla fanów anime”. Proszę! O to jestem iks de. Jeżeli chodzi o przedstawienie się i zagłębianie się w życie prywatne to raczej preferuje zacząć od czegoś łagodnego jak np:
-Mam 18 lat (wcale nie mówię tego drugi raz)
-Aktualnie nie uczący się
-Nerd przesiadujący swoje ostatnie kilka miesięcy życia na komputerze
-ogromny fan jRPG (FF7 forever)
No! z takich ogólnych info o mnie dam tyle na razie od siebie a z czasem jak będziemy spędzać razem czas to na pewno dowiecie się o wiele więcej
Co do anime… hmm… mam bardzoooo dziwne nastawienie co do nich… kiedyś mogłem bez przerwy oglądać Haremówki i tylko to, ale po jakimś czasie w końcu jak zauważyłem że to jest monotonne i każde jest praktycznie takie same (są tam niby jakieś wyjątki ale to mały %) to zaprzestałem na rzecz oglądania romansidełek
. Ogólnie z anime znam się od czasów gdy na najlepszym programie galaktycznym na całej kuli ziemskiej (tak… właśnie tak… HYPER!) leciał Bleach. Zakochałem się wtedy w telewizorze! No i ta miłość trwa po dziś dzień i coraz bardziej ją pielęgnuje (nie chodzi tu o telewizor tak btw.)
Oczywiście mam za sobą takie tytuły jak - GTO,NGE,Trigun,świetlika,DBZ (tak w skrócie ale obejrzałem tylko do GT, potem mi się nie chciało),bleach,naruciak,FT,SAO,FMA i Brotherhood, Soul Eater i wiele innych ale już nie aż tak fajnych albo po prostu nieobejrzanych
Co do jRPG dodam tylko że mam za sobą najważniejsze części FF i właśnie skończyłem przygodę z TOS.
Mam nadzieję że miło spędzimy razem czas
Jak pewnie większość tu zgromadzonych jestem fanem anime,gier,mangi i samej japonii
-Mam 18 lat (wcale nie mówię tego drugi raz)
-Aktualnie nie uczący się
-Nerd przesiadujący swoje ostatnie kilka miesięcy życia na komputerze
-ogromny fan jRPG (FF7 forever)
No! z takich ogólnych info o mnie dam tyle na razie od siebie a z czasem jak będziemy spędzać razem czas to na pewno dowiecie się o wiele więcej
Co do anime… hmm… mam bardzoooo dziwne nastawienie co do nich… kiedyś mogłem bez przerwy oglądać Haremówki i tylko to, ale po jakimś czasie w końcu jak zauważyłem że to jest monotonne i każde jest praktycznie takie same (są tam niby jakieś wyjątki ale to mały %) to zaprzestałem na rzecz oglądania romansidełek
Oczywiście mam za sobą takie tytuły jak - GTO,NGE,Trigun,świetlika,DBZ (tak w skrócie ale obejrzałem tylko do GT, potem mi się nie chciało),bleach,naruciak,FT,SAO,FMA i Brotherhood, Soul Eater i wiele innych ale już nie aż tak fajnych albo po prostu nieobejrzanych
Co do jRPG dodam tylko że mam za sobą najważniejsze części FF i właśnie skończyłem przygodę z TOS.
Mam nadzieję że miło spędzimy razem czas
Ostatnia edycja: