Czy forum umarło?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
mangofan97

mangofan97

New member
Hej,

Dawno mnie nie było, jednak co jakiś czas wchodzę i podpatruje, jak zmienia się miejsce, gdzie spędziłem dawniej niesamowitą liczbę godzin. Jestem jednak ciekaw - Czy jest jeszcze ktoś, kto działa tutaj? Czy są jeszcze dobre duszyczki, które starają się by forum żyło, czy niestety, ale nadejdzie smutna chwila do całkowitego pożegnania się z tym wspaniałym miejscem?

P.S.
Wybacz Domen, że bije z takim pytaniem, jednak serio próbowałem wejść jeszcze kilka razy w życie (jak zapewne pamiętasz), jednak nigdy nie dałem rady się ponownie utrzymać, gdyż, może z powodu mojego pecha, ale forum było puste…

A

anon69907507

Mnie tu nie było z rok, liczyłem na wylot toksykuf, ale to co się odjaniepawliło…
W ogóle zauważyłem, że jeżeli chodzi o Polskie community, to jakieś postrzępione.
Porobili se pewno grupki miłości, potem się pożarli i baj baj. Choć raczej bardziej prawdopodobne jest to że większość ludzikuf zajmuje się swoim syf…życiem prywatnym, zakładanie rodziny, studia, praca etc.
Jak nie będzie gunwa w postaci toksycznych “XD” dzieci, bardzo chętnie wrócę 🙃 do regularnych odwiedzin. Ważne aby była nawet mała, ale zgrana i przede wszystkim nastawiona na normalne relacje ekypa.

Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Nie mamy jakiejś super aktywności, nie zostało też dużo for na polskim necie.
Mam wrażenie, że to jest jednym z aktywniejszych.

Dużo osób teraz korzysta tylko z grup facebookowych i discorda, tam należy szukać większych ilości ludzi ale też większej dozy raka 😄

Ostatnia edycja:
W

Wrexxar

Donator
Oj tam sweter nie gadaj, jak na forum to jest nadal całkiem ok - czasami zerkam tu na jakieś inspiracje seriami, czego na takim discordzie bym nie znalazł. Gorzej z czasem i kontaktem z ludzikami :p animes not dead yet!

Domen

Domen

EkipaAnimes
Członek ekipy
Dymek po lewej stronie.

image

Ostatnia edycja:
Top Bottom