Czy warto oglądać fillery w Naruto?

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
N

NuQuss

Takie krótkie i szybkie pytanie z mojej strony, czy trzeba oglądać filery w naruto ? Czy zawierają jakąś ważną fabułę

Ostatnią edycję dokonał moderator:
TroLoL

TroLoL

Donator
Jeśli chodzi o fillery w 1 serii, to jestem prawie pewien że nie będzie do nich nawiązań, więc jeśli śpieszy Ci się z obejrzeniem “całości” możesz spokojnie je pominąć ;)

Ostatnia edycja:
Taika

Taika

Well-known member
Pierwszą serię obejrzałam całą, łącznie z fillerami i nie ma tam żadnych nawiązań do fabuły. W Shippuuden już je sobie odpuściłam, ale rozumiałam wszystko, więc pewnie też nic nie wnoszą :D

Ostatnia edycja:
B

Barume

W naruto fillerów oglądać nie trzeba nic nie znaczą. W Shippudenie większość fillerów też jest bez znaczenia nie licząc tych po walce z Painem tam są pół fillery.

Ostatnia edycja:
K

Komeszek

Fillery w Naruto według mnie trzeba unikać jak ognia, szczególnie w 1 serii. (Do dziś śni mi się napędzanie łódki rasenganem albo ugniatanie ciasta…)

Ostatnia edycja:
N

neku

Nie trzeba, aczkolwiek niektóre wypada znać np. odcinek pierwszej serii w których chcieli odkryć prawdziwą twarz Kaszalota, ekhm znaczy Kakashiego :)

Ostatnia edycja:
Top Bottom