D.Gray-man Hallow

• Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
L

Laaks

New member

D.Gray-man Hallow

[attachment=358]

Ciemność panuje nad światem a jedynym który jest w stanie zanieść promyk światła jest Allen Wallker. Ten młody chłopak jest ostaniom nadzieją ludzkości na pokonanie akum i Milleninego Earla. Prawdopodobnie. Jedno jest pewne wojna już się zaczęła a rzeź będzie trwać wiecznie.

Prawdopodobnie kontynuacja naprawdę świetnego anime. Trzymam kciuki by produkcja trzymała poziom jak jej poprzedniczka bądź nawet poszedł on w górę <3

Ostatnia edycja:
Lilka

Lilka

Donator
Powrót dobrej serii :D
Kreska jest poprawiona, fabułą dalej dobra, a bohaterowie dostają coraz większe bęcki. Odcinki mijają nawet nie wiadomo, kiedy.
Zabawne też, że nawet po długiej przerwie od pierwszej serii wyraźnie słyszy się zmianę aktorów głosowych. A ja myślałam, że to nic, bo i tak pewnie zapomniałam nawet, jakie mieli głosy xD

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Za szybko poszli z materiałem. 5 chapterów na jeden odcinek to zdecydowanie za dużo. Widać, że chcieli zrobić jak najwięcej materiału, bo mogli zrobić tylko 13 odcinków, ale to nie zmienia faktu, że seria dalej świetna .

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Ucieszył mnie fakt że został zachowany klimat 1szej serii. Ponadto kilka ostatnich odcinków jest dosyć poważnych co jest jak najbardziej na plus. Śpieszenie się z materiałem jest smutne ale zrozumiałem nie mieli innego wyboru. Mam nadzieje na kontynuacje choć mocno w nią wątpię.

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
NIe mają z czego robić kontynuacji :|. Z tego materiału co im został to by były maksymalnie 2 odcinki.

Ostatnia edycja:
L

Laaks

New member
Wiem że autorka jest chora ale mam nadzieje właśnie że pomoże jakoś przy produkcji anime czy coś żeby to zrobili :|

Ostatnia edycja:
Argo1234

Argo1234

Członek ekipy
Tzn nie sądzę, żeby wyszło anime. Ona sama mówiła, że chce tą serię skończyć, dlatego stara się robić przynajmniej ten chapter raz na 3 miechy.

Ostatnia edycja:
Top Bottom