Dadatek SAO

• Autor wątku ProteoBakter
  • Data rozpoczęcia
  • Uwaga! Jeśli miałeś już konto na wcześniejszej wersji forum, wygeneruj nowe hasło przez funkcję Zapomniałem hasło.
P

ProteoBakter

Hej :) Nie wiem gdzie ten temat wsadzić, ale jak tylko dostanę odpowiedź to go skasuję. Cały czas dowiaduję się nowych rzeczy o SAO. Tu natrafiłem na chapter 16.5, który ponoć jest autorstwa Rekiego Kawahary, a z posłowia 8 tomiku SAO dowiedziałem się, że istnieje alternatywna wersja Calibura o nazwie Calibur SS. Istnieją jeszcze jakieś ukryte alternatywne wersje, chaptery, które nie ujrzały światła dziennego, lub jakieś tajne zapiski Kawahary, albo coś w tym stylu? O Progressive i Girls Ops wiem, ale czy istnieje coś jeszcze, między wierszami? Kopałem w anglojęzycznej wiki, ale to jak szukanie igły w stogu siana, stąd moje pytanie do Was :)

Ostatnia edycja:
Mistrz_Rozpierduchy

Mistrz_Rozpierduchy

Donator
Jak byłem w anglii to były Novelki GGO gdzie była historia Sinon przed poznaniem Kirita jak i rozszerzona historia samego Kirita w GGO gdzie po za zawodami brał też udział w questach. Była też wersja Nocelki gdzie siostra Kirita opowiada swoją historię początku w ALO.
Ja mam Novelkę progressive jak i mangę i tam jest bardzo dużo smaczków.

Tym, którzy nie chcą czytać tych wersji po anglielsku pozostaje czekać na wydanie polskie.

Girls OPS też mam ;)

Ostatnia edycja:
P

ProteoBakter

Mistrz-Rozpierduchy:
Jak byłem w anglii to były Novelki GGO gdzie była historia Sinon przed poznaniem Kirita jak i rozszerzona historia samego Kirita w GGO gdzie po za zawodami brał też udział w questach. Była też wersja Nocelki gdzie siostra Kirita opowiada swoją historię początku w ALO.
Ja mam Novelkę progressive jak i mangę i tam jest bardzo dużo smaczków.

Tym, którzy nie chcą czytać tych wersji po anglielsku pozostaje czekać na wydanie polskie.

Girls OPS też mam ;)
Aż tyle? Wow. Dzięki wielkie ^^ Teraz będę szukać tego po internetach, bo z tego co piszesz, to zapowiada się ciekawie. Poczekam ze 2 dni. Może ktoś coś ciekawego jeszcze napisze.

Ostatnia edycja:
Top Bottom